25 / 04 / 2024

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışlar tam gaz devam ediyor!

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışlar tam gaz devam ediyor!

BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.


Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.



Tanyer Yapı'nın İzmir Narlıdere'de hayata geçirdiği BulutOrman projesi yoğun ilgi görüyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; BulutOrman Evleri’nin sosyal donatı alanlarıyla da göz aldığını dile getiren Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, “Ayrıca şehrin merkezine, havaalanına, alışveriş merkezlerine ve birçok yazlık beldeye de kolay ulaşım sağlayan özel bir konuma sahip. 20 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen projede doğalgazlı yerden ısıtma, ankastre ürünler, 2 adet klima, yemyeşil çatı bahçeleri, çocuk parkı, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları da mevcut. Konutları 2019’un ilk yarısında teslim edeceğiz” diye açıklama yaptı. 


Adını doğasından alan BulutOrman Evleri projesinin hem İzmir’in merkezinde hem de gürültü ve hava kirliliğinden uzak olduğunu sözlerinde vurgulayan Tanyer, satışların yüzde 90 oranında tamamlandığını da söyledi. 



Web: http://bulutormanevleri.com/