29 / 03 / 2024

N Residence, Bağcılar'da Nanda Yapı imzası ile yükselecek!

N Residence, Bağcılar'da Nanda Yapı imzası ile yükselecek!

Double Park Residence'ta Keleşoğlu’nun payını satın alarak yoluna tek başına devam etme kararı alan Nanda Yapı Bağcılar Mahmutbey'de ikinci projesi N Residence için çalışmalara başlıyor...


İnşaat konusunda deneyimli kadrosu, kurumsal alt yapısı ve güçlü sermaye yapısıylaadını duyuran NANDA YAPI, 1 yıl içerisinde 2 farklı projeye daha başladı. Bu hızlı ve kendinden emin büyüme stratejisine paralel olarak Double Park Residence'ta diğer proje ortağı “KELEŞOĞLU”nun tüm payını satın aldı. Projenin bundan sonraki kısmını NANDA YAPI tek başına yürütecek. 



Bağcılar Mahmutbey'de ikinci proje : N Residence



Mahmutbey bölgesinde yeni bir arsayı kısa zaman önce satın alan Nanda Yapı, bu alanda "N RESIDENCE" isimli yeni bir projeye başlıyor. Bu yıl Tıp fakültesini eğitime açan KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ'nin hemen karşısında yükselecek olan proje, 1+1 lüks konutlardan oluşacak. Bu yeni proje özel residence hizmetleri ile profesyonellerin ve öğrencilerin tercih nedeni olacak.


Yeni Maslak, Nanda Yapı'dan Sorulacak


İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak adlandırılan Mahmutbey'de yeni proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Nanda Yapı A.Ş. Pazarlama Koordinatörü Bahar Uzun şöyle devam etti; "Bağcılar Mahmutbey bölgesi bizim uzun süredir takip ettiğimiz ,yükselen bir bölge. Konumu ve altyapısı ile İstanbul'un en hızlı değerlenen bölgelerinden biri. 


Double Park Residence'ın ardından şimdi de 'N Residence' isimli yeni projemize başlıyoruz. Bir yandan da yeni proje çalışmaları için yoğun çaba sarfediyoruz. Bu bölgedeki liderliğimizi pekiştirecek  olan yeni projelerimizi kamuoyuyla zamanı geldikçe paylaşacağız. Güçlü sermaye yapımız ve tecrübeli ekimiz ile cazibesi sürekli artan bu bölgenin en güzel biçimde şekillendirilmesine önemli katkılarımız olacak."



Telefon : (0212) 445 19 20-17   

Web Adresi : www.doublepark.com.tr 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler