10 / 05 / 2024

Mostar Life Konakları ödeme planı!

 Mostar Life Konakları ödeme planı!

2 ay içinde satışa çıkacak olan Mostar Life Evlerinde 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde daireler bulunuyor. Mostar Life Konakları ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor.


Hira Yapı imzası taşıyan Mostar Life Konakları projesi lokasyon olarak İstanbul Başakşehir bölgesinde yaşama geçiriliyor. Mostar Life Konakları ödeme planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


30 ay sonra teslimleri yapılacak olan Mostar Life Konakları projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daireler tasarlandı. Mostar Life Konakları satılık daire fiyatları bilgisine göre konutlar metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


Mostar Life Konakları ödeme planı:


Mostar Life Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden daire satın alınabiliyor. Mostar Life Konakları Evleri 5-10 katlı 10-15 blok halinde inşa edilecek.


Mostar Life Konakları fiyat listesine göre dairelerin metrekaresi 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor.  2 ay içinde satışa çıkması beklenen Mostar Life Konakları Başakşehir'de dairelerin büyüklükleri 160 metrekare olarak belirlendi.


Mostar Life Konakları iletişim:

Tel : 0212 485 35 34

Web: www.lifeparkevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com