16 / 05 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı!

 Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı!

Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı bilgisi ve daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor...


Modakent İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilen Modakent Terminal projesi lokasyon olarak İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor. Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor.


1 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin bulunduğu Modakent Terminal Kurtköy projesi 3 blok halinde yükseliyor. 216 adet daire ve 13 adet ticari birimin yer aldığı Modakent Terminal'de satışlar devam ediyor. 


Kurtköy Modakent Terminal projesinde spor alanları, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Modakent Terminal Kurtköy satılık daire fiyatları 113 bin 400 liradan başlayarak yükseliş gösteriyor.


Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı:


Modakent Terminal Kurtköy ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak ödendikten sonra 24 aya kadar aylık 1.000 lira taksitle ödenebiliyor. Kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. Modakent Terminal Kurtköy satış ofisi ile 0216 484 04 84 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Modakent Terminal Kurtköy Evlerinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin alanları 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare olarak tasarlandı. Modakent Terminal Kurtköy teslim tarihi bilgisine göre konutlar 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.


Modakent Terminal Kurtköy telefon numarası:

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com