28 / 03 / 2024

Midtown Selenium by Deyaar yüzde 25 satış rakamına ulaştı!

 Midtown Selenium by Deyaar yüzde 25 satış rakamına ulaştı!

2.400 konuttan oluşan Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” yüzde 25 satış rakamına ulaştı...


 

Geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip 1+1 formattaki dairelerden oluşacak “Midtown Selenium by Deyaar” Dünya’nın “İlk Türk Markalı Konut Projesi” özelliğini taşıyor. Yüzde 25 satış rakamına ulaşılan Midtown Selenium by Deyaar, Midtown Projesi’nin ikinci etabı olan Dania District etabı dahilinde inşa ediliyor. Dubai Production City’de toplam 817 milyon dolar yatırımla yükselen proje Dubai’nin yeni kesişim noktasında konumlandığı için “Midtown” olarak anılıyor. İçerisinde büyük havuzları, yeşil dinlenme alanları ve parklar yer alan Dubai Production City, Dünya’nın en büyük golf tesisinin hemen yanı başında bulunmasından ötürü “Yeşil Koridor” olarak adlandırılıyor. 



Eylül 2019’da teslim


U+A Architects tarafından projelendirilen Midtown Projesi, toplam 510 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2.400 konuttan oluşacak. Projenin ikinci etabı olarak adlandırılan Dania District’te ise 579 daire yer alacak. Balkonlu, geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip 1+1 formattaki dairelerden oluşan Midtown Selenium by Deyaar’da brüt metrekare satış fiyatları 2500 dolardan, daire fiyatları ise 209,000 dolardan başlıyor.


2019 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje kapsamında; tenis kortu, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, jogging alanı, tırmanma duvarları, dinlenme ve park alanları, mağaza ve yeme içme alanları yer alacak. Midtown Selenium by Deyaar’da yaşamı tercih edenler hemen yanı başlarında yer alan, dünyanın en büyük golf tesisi Jumeirah Golf Estates’ten de istifade edecek.



Dubai’nin Metro sisteminde planlanan genişleme çerçevesinde güzergâha yakın konumuyla şehirde ulaşım kolaylığı sağlayacak proje, aynı zamanda Dubai Expo 2020 ve Dünya’nın en büyük yeni havalimanı Şeyh Maktum Havalimanı’na da yakın bir konumda yer alıyor.


Özel ödeme planları


Aşçıoğlu ve Deyaar Development tarafından geliştirilen Midtown Selenium by Deyaar projesinde yatırımcılara benzersiz bir ödeme planı sunuluyor. Bu plan dahilinde teslimata kadar daire bedelinin sadece %30’u ödeniyor. Ödeme miktarı %30’a ulaştığında yatırımcıya satış ve devir hakkı verilen projede, kalan %70’lik bakiye ise daire tesliminde ödeniyor. 



Ayrıca %70’lik ödeme için çok cazip oranlarda kredi kullanma imkanı da sunuluyor. 100,000 dolar tutarındaki bir kredinin 10 yıllık bir periyotta aylık ödeme tutarı 1080 dolara ve toplam geri ödeme tutarı yaklaşık 130,000 dolara denk geliyor. Daire kiralarının 1500 dolar olduğu düşünülünce, bu tür bir krediyi, dairenin kirası rahatça ödemiş oluyor ve böyle bir durumda yatırımcı daire bedelinin sadece %30’luk kısmını cebinden karşılamış oluyor. 




http://www.ascioglu.com/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler