02 / 05 / 2024

Metsan Nexus daire fiyatları!

 Metsan Nexus daire fiyatları!

Metsan Nexus daire fiyatları kapsamında konutlar 170 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Kartal Metsan Nexus'da yüzde 5 peşinat verilerek konut alınabiliyor...


İstanbul'un Kartal ilçesinde konumlandırılan Metsan Nexus Konutları 3 etaptan oluşuyor. Kartal Metsan Nexus daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Banka kredisi kullanılabilen Metsan Nexus Kartal'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.


Metsan Nexus satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal donatılarından bahsedelim. Kartal Metsan Nexus'da spor alanları, squash kortları ve fitness center gibi bir çok imkan yer alıyor.


Metsan Nexux daire fiyatları bilgisine göre konutlar minimum 170 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 430 adet daireden meydana gelen Metsan Nexus Konutları Metsan İnşaat tarafından yükseliyor.


Kartal Metsan Nexus ödeme planı bilgisine göre yüzde 5 peşinat verilerek projeden daire satın alınabiliyor. Metsan Nexus ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Aralık ayı olarak cevap veriliyor.


Metsan Nexus daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 3 bin TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Kartal Metsan Nexus satış ofisi ile 444 4 704 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Kartal Metsan Nexus nerede?

Metsan Nexus adres : Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No:5 Yakacık, Kartal - İstanbul


Metsan Nexus iletişim:

Telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com