05 / 05 / 2024

Metropolkent Konutları'nın 1.etabının inşaatlarını tamamladı!

 Metropolkent Konutları'nın 1.etabının inşaatlarını tamamladı!

Alçe Grup İnşaat,Büyükyoncalı Metropolkent Konutlarının 120 adet'lik 1.etabının inşaatlarını tamamladı. Metropolkent projesinden daire alanlar dairelerine taşınmaya başladılar.



 

Alçe Grup İnşaat,Büyükyoncalı Metropolkent Konutlarının 120 adet'lik 1.etabının inşaatlarını tamamladı.Metropolkent projesinden daire alanlar dairelerine taşınmaya başladılar.

 

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu:Metropolkent projemizin 1.etabını tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Projemiz toplamda 320 konutluk bir proje 2.etabımız devam ediyor.Projemizde bölgenin ilk ve tek kapalı yüzme havuzu,alışveriş merkezi ,voleybol,basketbol sahaları ile gerçekten bölgeye ciddi değerler katacak bir proje açıklamalarında bulundu.Muradoglu açıklamalarına şöyle devam etti:Bitmiş olan 1.etap'tan 30 adet daireyi satmamıştık.Şimdi 30 adet dairemiz için bir kampanya başlattık.Kampanyanın adı:''ESKİYİ VER,YENİYİ AL'' yani Vatandaş eski dairesini arsasını,otomobilini verip Metropolkent sitesinden yeni dairesini alabilir.Hemde brüt m2/950 TL'den konut alıcılarına hayırlı olsun dedi.

 

İrtibat Tel:0212 570 90 03

www.alcegrupinsaat.com.tr

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler