20 / 04 / 2024

Megapol Urla Villaları'nın 128'i tamamlandı!

 Megapol Urla Villaları'nın 128'i tamamlandı!

Hakan Yıldız, Megapol Urla Evleri'nde, termal havuzlar, beach club, SPA, buhar banyoları, spor alanları, restoran, market, kuaför ve Urla'ya servis yapacak shuttle hizmetlerinin de sunulacağının altını çizdi. Toplam 190 villanın yer aldığı ve ilk etapta 128 villanın yapımının gerçekleşti.


'Megapol Urla Villaları'nda daire fiyatına satılıyor. Toplam 190 villanın yer aldığı Megapol Urla Evleri hakkında bilgi veren Megapol Group Genel Koordinatörü Hakan Yıldız, İzmir'de apartman dairesi fiyatına projeden villa alınabileceğini belirtti Megapol Group tarafından Urla M İçmeler mevkiinde hayata geçirilen 'Megapol Urla Evleri', Urla'da yaz kış yaşamak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Narlıdere gişelerden 15 dakika sonra ulaşılan proje, yarattığı ulaşım kolaylığı ile de tercih ediliyor. "Deniz ve Termal" konsepti ve benzersiz özellikleriyle 'Megapol Urla Evleri, şehir konforunda doğa ile bütünleşmek isteyenlerin adresi oldu. 


Megapol Group Genel Koordinatörü Hakan Yıldız, kentlerdeki konforu doğanın içinde yaşamak isteyen yeni bir anlayışın doğduğuna dikkat * çekerek, Megapol Uıia Evleri'nin bu değişime hitap ettiğini söyledi. 


TOPLAM 190 VİLLA VAR 

Megapol güvencesiyle, Urla'da yeni bir konseptin oluştuğunu vurgulayan Hakan Yıldız, Megapol Urla Evleri'nde, termal havuzlar, beach club, SPA, buhar banyoları, spor alanları, restoran, market, kuaför ve Urla'ya servis yapacak shuttle hizmetlerinin de sunulacağının altını çizdi. 


Toplam 190 villanın yer aldığı ve ilk etapta 128 villanın yapımının gerçekleştiği projeye  İzmir  kadar  İstanbul  'dan ve diğer illerden talep geldiğini anlatan YılHakan Yıldız diz, projede her aile tipine ve bütçeye göre farklı villa seçenekleri sunulmasının talep artışında etkili olduğunu vurguladı. İzmir'de apartman dairesi fiyatına projeden villa alınabileceğine işaret eden Yıldız şu bilgileri verdi: "Urla projemizi Megapol Group güvencesi ile hayata geçiriyoruz. Burada yalnızca villa yaparak satmayı tercih etmedik, yeni bir yaşam alanı yaratmayı hedefledik. Bu nedenle Megapol Urla Evleri konut ağırlıklı karma bir proje olarak tasarlandı. Sakinlerimizin çağdaş yaşam gereksinimlerinin karşılandığı proje kapsamında, akla gelebilecek tüm detaylar düşünüldü." 


Megapol Urla Evleri deniz ve termalden oluşan farklı bir konsept anlayışını 21. yüzyıla taşıyor. Proje yeşil ve mavinin buluştuğu Urla'nın temiz havasında oksijen dolu bir yaşam vaad ediyor. Birinci etap Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek. 1+1 'den 5+1 'e kadar 162 ila 232 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte villalar yer alıyor. 

Doğal kaynaklara saygı çerçevesinde geliştirilen projenin yüzde 75'i peyzaj ve sosyal alan olarak ayrıldı. 


Habertürk Egeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri