28 / 03 / 2024

Manzara Adalar İş GYO Projesi'nin yüzde 40'ı satıldı!

Manzara Adalar İş GYO Projesi'nin yüzde 40'ı satıldı!

300 milyon dolar yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinde satışa sunulan 400 birimin yüzde 40'ı sahibini buldu. Projede teslimler 2018'in ilk çeyreğinde...


İş GYO'nun istanbul Kartal'da  hayata geçildiği Manzara Adalar projesinde satışa sunulan evlerin yüzde 40'r satıldı. Üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplanı beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan projede teslimlerin 2018 yılın ilk aylarrııda yapılması bekleniyor. 


313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek projenin yatının değeıi 300 milyon dolar. 

Manzara Adalar'ın. satılabilir kiralanabilir nitelikte restoran, kate, market alanlarıyla da her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlandığım belirten Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes. "Bu projede stüdyo daireden 5+l'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan 975 adet faıklt seçenek bulunuyor. Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar. Iş GYO'nun prestijli projelerinden birisi. Projede, kaliteli ış kaliteli kişiler ile yapılır bilinci ile dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkıns Eastman ile birlikte çalıştık" dedi.


Projeyi doğru ve cazip ödeme seçenekleri ile ya tınmaların ve konut sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunmanın önemli olduğunu belirten Tanes. "Bunun için örneğin peşin odemeleıde yüzde 10 gibi bir indirim oranı uyguluyoruz. Aynca kredili alım tercih eden yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranlan uyguluyoruz" dedi Geniş sosyal donaü alanları üe dikkat çeken Manzara Adalar'da, kapalı/ açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fıtness center. SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulubü ve çok amaçlı spor kompleksi yer alıyor.

 

Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekareik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bolümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarr ufıı gibi özellikler de dikkat çekiyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

Projenin lokasyonuna dikkat çeken Tanes şunları söyledi: " D 100 karayoluna 4 dakika. Boğaziçi Köprüsü ne 22 dakika. FSM Köprüsü ne 25 dakika mesafedeki proje aynı zamanda ilçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalara da yakın; Sabiha Gökçen havalimanına ise sadece 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca proje yakınlarında beş üniversite yer alıyor."


Hürriyet