14 / 05 / 2024

Mai Residence nerede?

 Mai Residence nerede?

Sarı ve turuncu blok olmak üzere 2 bloktan meydana gelen ve Fer Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Mai Residence nerede?


Mai Residence projesi, Sarı ve turuncu blok olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. Proje, Kartal'da 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 33 bin 646 metrekare satılabilir alanının bulunduğu Mai Residence projesi Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Mai Residence nerede?


Mai Residence nerede sorusuna göre proje, Kartal'da yer alıyor. Deniz ve adalar manzarasına hakim olan Mai Residence projesinde toplam 213 konut ve 144 ev ofis bulunuyor.


Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri  yer alıyor.


Konut fiyatlarının 184 bin 730 liradan başladığı Mai Residence ödeme seçenekleri ne göre projede banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. KDV oranının yüzde 1 olarak belirlendiği Mai Residence projesinde firma bünyesinde de ödeme seçenekleri bulunuyor. Projede taksitler 18 ay ertelenebiliyor.


Mai Residence nerede?


Mai Residence projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, Sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları gibi sosyal olanakların bulunduğu Mai Residence teslimleri 2014 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


Mai Residence iletişim;


Mai Residence Telefon: 444 93 37

Mai Residence Web Adresi: www.mairesidence.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı