14 / 05 / 2024

Mai Residence iletişim!

 Mai Residence iletişim!

Stüdyo konuttan 3 oda 1 salon konuta kadar bir çok konut tipini bünyesinde barındıran Mai Residence iletişim bilgileri...


Mai Residence projesi, Fer Yapı tarafından konumlandırılıyor. Sarı ve turuncu blok olmak üzere 2 bloktan meydana gelen Mai Residence 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, Kartal'da hayata geçiriliyor. 


Mai Residence iletişim!


Mai Residence iletişim bilgilerine göre projeye 444 93 37 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


33 bin 646 metrekare satılabilir alanı bulunan Mai Residence'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 213 konut ve 144 ev ofisten meydana gelen Mai Residence fiyatları 184 bin 730 liradan başlıyor. 


Mai Residence ödeme planı na göre projede banka kredisi imkanından yararlanılabildiği gibi firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Mai Residence projesinde taksitler 18 ay sonrasına ertelenebiliyor. 


Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, Sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Mai Residence teslimleri!


Mai Residence teslim tarihi 2014 yılında gerçekleştirilecek.


Projede; Fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Mai Residence iletişim;


Mai Residence Telefon: 444 93 37

Mai Residence Web Adresi: www.mairesidence.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı