28 / 03 / 2024

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47 basına tanıtıldı!

 MaaNaa 30 ve MaaNaa 47 basına tanıtıldı!

İstanbul’un merkezi lokasyonlarından Etiler’de inşa edilen MaaNaa 30 ve Maanaa 47 projelerinin lansmanı bugün yapıldı..


Lüks, güvenli ve sürdürülebilir yaşam alanları yaratma misyonuyla çalışmalarına devam eden RAM GMY, Etiler’de yapılacak MaaNaa 30 ve MaaNaa 47 isimli iki yeni projesinin basın toplanıtısını bugün Sunset Grill & Bar'da yaptı.


 İstanbul’un merkezi lokasyonlarından Etiler’de nişa edilen  MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanına Ali Poyrazoğlu da katıldı.


Seçkin davetlilerin katıldığı davet Ali Poyrazoğlu’nun “MaaNaa” için yapmış olduğu marka hikayesi anlatımıyla başladı. Doğaya, bilime, sanata ve yaşama açılan kapılar felsefesine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda'nın kısa bilgi aktarımı ile MaaNaa 30 ve 47 projeleri lanse edildi.


Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarındaki tüm projelerinde yaşamı, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını dile getirerek, “MaaNaa, temelinden en ince ayrıntılarına kadar üzerinde özenle durduğumuz kalitesi, çözüm üretici yaklaşımı, doğaya, bilime, sanata ve yaşama olan saygısıyla, lüksü, birinci sınıf kaliteyi ve üst düzey memnuniyeti hedefini birleştirdiğimiz çok özel bir proje. Kendimizi sürekli yeniliyoruz ve geliştiriyoruz. MaaNaa, her türlü konforu düşünülmüş, merkezi lokasyonda, insanların seneler boyu keyifle yaşayacakları konutlar ve iş merkezleri üretiyor” diye konuştu.


Çevreyi tanıyan, ihtiyaçları bilen ve simge projelere imza atmış ünlü tasarımcı ve mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan MaaNaa 47 projesi ve özgün mimari ile çağdaş tasarımın bir arada kullanıldığı, Türkiye’nin en eski mimari bürosu Tekeli-Sisa tarafından dizayn edilen MaaNaa 30 projesi, mahalle kültürünü koruyacak biçimde, komşusuna, doğaya ve çevreye saygıyla yapılanan, bölge dinamiklerine uygun projesiyle nesiller boyu sürecek kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 


 


http://www.ramgmy.com.tr/index/start.html




 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler