29 / 03 / 2024

LUX Bodrum rezidansları özel fiyatlarla satışa sunuldu!

LUX Bodrum rezidansları özel fiyatlarla satışa sunuldu!

Ege Denizi’nin masmavi suları ile kaplı yarım adada her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta yer alan 72 rezidans daire satışa sunuldu...


19 Mayıs’ta sürpriz etkinliklerle kapılarını açmaya hazırlanan LUX* Bodrum Resort & Residences’ın içerisinde yer alan 72 adet çok özel rezidans yatırımcılarını bekliyor.

Ege Denizi’nin masmavi suları ile kaplı yarım adada her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip olan ve Adabükü’nde eşsiz doğanın içerisinde yer alan LUX* Bodrum Resort & Residences’ın A’Design Awards Gümüş ödüllü rezidansları hem yeşili ve çevreyi koruyor hem de otel konforunda bir hayat vaat ediyor.

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, 172 metrekarelik 3+1 teras ve 224 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksi seçenekleri bulunan LUX* Bodrum rezidans daireleri her odasından panoramik, kesintisiz Ege manzarasına ve ayrıcalıklı hizmet kalitesine sahip.


Ayrıcalıklı lüks lansman dönemine özel fiyatlarla satışta


Hemen teslim ve lansman dönemine özel fiyat seçeneğiyle satışa sunulan; toplam 83 bin metrekarelik alanda yükselen ve LUX* Bodrum Resort & Residences’ın Avrupa ve Türkiye’deki tek otelini bünyesinde bulunduran LUX* Bodrum teras rezidansları 800 bin dolardan, bahçe rezidansları ise 1 milyon 100 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Yatırımcısına kısa sürede yüksek prim sağlayacak olan LUX* Bodrum rezidansları, fiilen kullanılmayacağı zamanlarda otelin bir parçası olarak işletilebilme olanağı ile de otelin kazancına ortak olabilme seçeneği sunuyor.

LUX* Bodrum’un tüm ayrıcalıklarının ve 4 mevsim güvenlik ve bakım hizmetinin sunulduğu LUX* Bodrum rezidanslarında, Ege ve Bodrum koylarının panoramik manzarasının yanı sıra defne ve zeytin ağaçlarının çevrelediği birçok farklı çeşit bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş muhteşem doğal güzellikleri ve 650 metrelik özel kum plajıyla egzotik lüksü deneyimleyeceksiniz.


Hızlı ve kolay ulaşım imkanı


Havaalanına sadece 13 km mesafede bulunan lokasyonu ve transfer teknesiyle hızlı ulaşım kolaylığı sunan LUX* Bodrum, kişiye özel hizmet sunuyor. Mimarisindeki sade form, doğadan ilham alan renk ve dokusuyla tüm iç dekorasyonu son teknoloji ve akıllı sistemlerle donatılan full mobilyalı rezidans daireler tamamlanmış olarak yatırımcının beğenisine sunuluyor.


Ödüllü mimari tasarım


Dünyanın en elit tasarım yarışmalarından biri olan Milano A’Design Awards’ta Mimari, Bina ve Yapı Tasarımı Kategorisinde Gümüş Ödül kazanan LUX* Bodrum, uzun ömürlü malzemeler, ince Türk işçiliği ve bölgeye özgü otantik yüzey rötuşları eşliğinde İtalya’dan, Almanya’dan ve dünyanın diğer egzotik köşelerinden gelen özel malzemeler ile kombine ediliyor.