29 / 03 / 2024

Lokum Evler'de yüzde 30 indirim!

Lokum Evler'de yüzde 30 indirim!

Lokum Evler'de yüzde 30 indirim yapılıyor. Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projeden indirimli konut sahibi olmak isteyenlerin, kampanyadan yararlanmak için 30 Eylül'e kadar müracaat etmesi gerekiyor.


İstanbul Tuzla'daki Lokum Evler'de yüzde 30'a varan indirim uygulanıyor. Kampanya kapsamındaki iskonto, 120 bin lirayı buluyor. Daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor...



DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesi, lansman öncesi dönemden bugüne kadar 2 bin 500 kişiden talep aldı. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören proje, yüzde 30'a varan özel indirimleriyle de dikkat çekiyor. Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projeden indirimli konut sahibi olmak isteyenlerin, kampanyadan yararlanmak için 30 Eylül'e kadar müracaat etmesi gerekiyor. Konut ve park alanı dahil olmak üzere 53 dönüm arazi üzerine inşa edilecek olan proje, 2+1 ve 3+1 tipte 722 konuttan oluşuyor. Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanan projede, lansmana özel indirimi sayesinde 117 metrekare 2+1 daireler yüzde 30'a varan indirim avantajıyla 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 430 bin TL'den başlayan 154 metrekare 3+1 daireler ise indirim avantajıyla 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kampanya peşin ödemelerde uygulanıyor. 


24 AYA 0 FAİZ 

Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan projede, metrekare fiyatları 2 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme fırsatının yanı sıra, yüzde 0.84'ten başlayan oranlar ile banka kredisi kullanma imkanı da sunuluyor.


KOMŞULUK İLİŞKİLERİ GELİŞECEK

Unutulan ve ertelenen komşuluk ilişkilerinin yeniden kurulabileceği sosyal mekanlara sahip proje, özel olarak tasarlanmış peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede, doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan peyzaj 

alanları 'sosyal peyzaj' olgusunu vurguluyor.


ÖZLEM KAMER TERCANLI/ Takvim 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler