28 / 03 / 2024

Levnavilla projesi MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkıyor!

Levnavilla projesi MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkıyor!

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.



Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. İstanbul CNR EXPO Center fuarında, Vefa yeni markası Estans Yapı ile Sapanca’da tamamını çelikten inşa edeceği 15 villadan oluşan projesini tanıtıyor.


Özellikle körfez ülkelerinde aktif olarak iş yapan Vefa'nın Levnavilla projesinde de bu bölgede yaşayanlar öncelikli konumda yer alıyoR. Estans Yapı, Necat Yapı ve Fuzul İnşaat imzasını taşıyan proje Sapanca'da hayata geçiriyor. Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koyiğit, Vefa'nın yeni bir yapılanmaya gittiğini hatırlatarak, en güçlü oldukları ön üretimli yapıların yanına yapı malzemeleri, enerji, teknoloji ve gayrimenkul alanlarını da eklediklerini söyledi.


Öncelik Körfez'in


Yeni faaliyet alanlarında projeler geliştirmeyi sürdürdüklerini ifade eden Koçyiğit, bu doğrultuda gayrimenkul alanında da yeni projeleri olan Levnavilla'yı hayata geçirdiklerini kaydetti. Projenin Levnavilla adını Arapça'da renk anlamına gelen Levn'den aldığını bildiren Koçyiğit, sözlerine şöyle devam etti: "Ortadoğu ve Körfez bölgesinde aktif olarak iş yapan Vefa'nın Levnavilla projesinde de bu bölgelerde yaşayanlar öncelikli konumda yer alıyor."


Tamamı çelikten inşa edilecek 15 villalık proje, dokuz adet tripleks villa, altı adet dubleks villa olarak tasarlandı. Dubleks villalarda 4 1 oda ve 3 banyo yer alırken triplekslerde ise 8 1 oda ve 5 adet banyo bulunuyor. Her evde 2 araçlık otoparkın yanı sıra 500 metrekare bahçe, 35 metrekare de yüzme havuzu yer alıyor. Aynı zamanda sitede iki tane etkinlik salonunun yanında bir de çok amaçlı salon yer alıyor.



http://www.vefa.com/



Yeni Şafak



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler