28 / 03 / 2024

Koru Florya'da yüzde 1 KDV! 120 ay vade seçeneği!

 Koru Florya'da yüzde 1 KDV! 120 ay vade seçeneği!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, Şubat ayı satış rakamıyla TOKİ’nin ciro şampiyonu oldu. KoruFlorya TOKİ’nin satış listesine 8. kez şampiyon olarak adını yazdırdı...


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçekleştirdiği hasılat paylaşımı esaslı projelerin satış listesinde Şubat ayı sonuçları açıklandı. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, 14 milyon 657 bin 443 TL’lik hasılatıyla Şubat 2013'ün de şampiyonu oldu. Böylece KoruFlorya TOKİ’nin ciro şampiyonluğu listesine 8. kez adını yazdırmayı başardı. Aralık 2011’den itibaren en fazla ciro şampiyonu olan proje olarak da ön plana çıkan KoruFlorya’da daireler 2013 yılının Aralık ayında teslim edilecek.


Aile rezidansı kavramını sektöre kazandıran KoruFlorya’da 3+1’den 7+2’ye kadar 52 farklı ve geniş daire tipi bulunuyor. Dairelerin 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin de yer aldığı KoruFlorya’da anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun oranlarda vade de yapılabiliyor.


KoruFlorya, Dünyanın ödüllü mimarlık ofislerinden Brodway Malyan’ın ve Türk mimarlık ofisi Kraft Mimarlık’ın imzasını taşıyor. 4 kat otopark, AVM ve 3 bin metrekareye varan sosyal tesis alanı üzerinde olan KoruFlorya, yerden 17 metre yüksekte deniz, göl ve orman manzarasına hakim konumuyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor. Atatürk Ormanı’na komşu konumu ile yeşille iç içe bir yaşam sunan KoruFlorya, E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle de ulaşım kolaylığı sağlıyor. Proje Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve 2013’ün sonunda hizmete girecek olan Marmaray’a olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.


Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL


444 82 52

www.koruflorya.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, 3. Havalimanı