28 / 04 / 2024

Koru Florya fiyat!

Koru Florya fiyat!

Koru Florya fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Florya Şenlikköy'de inşa edilen projede daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor...


Koru Florya fiyat detayları için projenin adres ve iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje Florya Şenlikköy'de Aydınlı Grup, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı ile hayata geçirildi.


Koru Florya Evleri sosyal alanları arasında; dinlenme alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu, voleybol sahası, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi alanlar yer alıyor.


Firma bünyesinde yapılan ödemeler kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı bulunan Koru Florya Konutları,  3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire alternatifleri ile yükseliyor.


Yıl sonunda daire teslimlerinin yapılması planlanan Koru Florya Projesi, 280 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projedeki daireler 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Koru Florya fiyat


Koru Florya fiyat doğrultusunda projede konut fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 60 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan projenin 20 bin metrekarelik bölümü peyzaj alanı olarak ayrılıyor.


Koru Florya iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gizem Çelik/Konuttimes.com