28 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri satılık!

Koru Florya Evleri satılık!

Koru Florya Evleri satılık konut fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje geniş konut seçenekleri ve zengin sosyal olanakları ile Florya'da yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...


Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 konut alternatifleri yer alıyor.


Koru Florya Evleri ödeme bilgilerin göre projede firma bünyesinde yapılan ödemelerde 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor. Projede sosyal alanlara da geniş yer veriliyor.


İnşaat alanı 280 bin metrekare olarak belirlenen Koru Florya, Metal Yapı Konut, ARKE, Vizyonlife ve Aydınlı Grup imzası ile hayata geçirildi.


Koru Florya Evleri satılık


Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu, voleybol sahası ve tenis kortu gibi alanlara sahip olan projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor.


Koru Florya Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gizem Çelik/Konuttimes.com