28 / 04 / 2024

Koru Florya 26 Mayıs Pazar günü yaza merhaba daveti düzenliyor!

 Koru Florya 26 Mayıs Pazar günü yaza merhaba daveti düzenliyor!

Florya’nın son büyük konut projesi Koru Florya, ev sahipleri ve adaylarını satış ofisinde düzenlediği barbekü etkinliğinde ağırladı. 26 Mayıs Pazar günü düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan davetliler hem güneşli havanın tadını çıkardı hem de proje ile ilgili bilgi aldı...


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya, yılın ilk sıcak günlerinde ev sahipleri ile adaylarını barbekü etkinliği ile karşıladı. 26 Mayıs Pazar günü doğal taş ve bitki örtüsü ile süslü, fıskiye ile çevrili satış ofisinin bahçesinde hazırlanan havuz başı masalarında ağırlanan yaklaşık 90 davetli, hem güneşli hava ve leziz yemeklerin tadını çıkardı hem de proje ile ilgili detaylı bilgi aldı.  

Projeden ev sahibi olmak bir ayrıcalık


Deniz, orman ve göl manzarasıyla özdeşleşen KoruFlorya’nın 3+1’den 7+2’ye kadar değişen 52 farklı tipte 298 daireden oluştuğunu dile getiren KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, projenin metrobüs, bitmek üzere olan Marmaray ve Atatürk Havalimanı’na olan yakın konumu nedeniyle de çok avantajlı bir lokasyonda yükseldiğini ve bu özelliğinin ev sahibi olmak isteyenler için çok cazip bir nokta olduğunu dile getirdi. 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler hakkında davetlilere bilgi veren Özyurt, “Haziran ayında barbekü etkinliğimizi tekrarlayacağız. Bu şekilde katılımcılar hem projenin son durumunu görüp bilgi alıyor hem de keyifli vakit geçiriyor” diye konuştu.


Aralık ayında teslim


Seramikte ünlü İtalyan moda markası Valentino’nun tercih edildiği, ankastre mutfakta Miele, armatürde Hans Grohe, klimada Daikin, rezervuarda Geberit ve tavan havalandırma fanlarında Helios markalı ürünlerin kullanıldığı projenin Aralık ayında teslim edileceğini vurgulayan Özyurt, “Projedeki dairelerin yarısından fazlası satıldı. Özellikle İstanbul’un bu nezih semtindeki son büyük arazisinde yükselen lüks konutların sahibi olmak da farklı bir ayrıcalık” dedi.


1 milyon liralık satış ofisi


KoruFlorya’da 1 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen satış ofisi de dairelerin üstün özelliklerine paralel olarak dizayn edildi. Projede orman ve deniz manzarasına sahip geniş açıklıklı ve yere kadar olan doğramalarımızı yansıtmak için satış ofisinin orman cephesi Türkiye'de sadece çok özel projelerde kullanılan strüktürel taşıyıcı lamine cam ile tasarlandı. Bu sayede profil görmeksizin satış ofisinin tamamı kesintisiz orman manzarasına sahip oldu. Cephede kullanılan çelik konstrüksiyon elemanlar projenin modern ve hareketli yüzünü yansıtırken kullanılan ahşap güneş kırıcılar da yine ana projede tasarlamış olduğumuz kurgunun yansımasını sağlıyor.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, 3. Havalimanı