29 / 03 / 2024

Koordinat Çayyolu'da bankasız kampanya fırsatı başladı!

 Koordinat Çayyolu'da bankasız kampanya fırsatı başladı!

Ankara’da büyük bir konut projesi oaln Koordinat Çayyolu'da “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatını sunmaya başladı...



Üretimin durmaksızın devam ettiği inşaat sektöründe bir adım öne çıkmak ve satış başarısını artırmak isteyen firmalar, yeni trendlerle müşterilerin karşısına çıkıyor. Alıcılara en uygun koşulları sunmak için farklı ödeme modelleri belirlenirken, Ankara’da büyük bir konut projesi “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatını sunmaya başladı.


Geçen yıla damga vuran konut kampanyalarının ardından çok ciddi satış rakamları elde edilirken, projeler aynı rüzgarı yeni kampanyalarında sürdürmek istiyor.


Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim yerlerinden Ümitköy’de inşa edilen ve 8 ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’ye varan satış rakamlarına ulaşılan Koordinat Çayyolu projesi de yeni kampanyasında konut alıcılarını ‘bankasız’ kampanya ile tanıştırdı.


Projenin Pazarlama ve Satış Danışmanlığını yürüten CEF Danışmanlık’ın Kurucu Ortağı Evren Acar, 20 yıldan bu yana çok sayıda altyapı-üstyapı projesine hayat veren YP İnşaat’ın Emlak Konut GYO işbirliğiyle hayata geçirdiği Koordinat Çayyolu projesinin alıcıdan büyük ilgi görmeye devam ettiğini ifade etti.


Bu ilgiye karşılık vermek için yepyeni bir kampanyaya imza atıldığının altını çizen Acar, şöyle devam etti:


“Koordinat Çayyolu projesi başladığı günden bu yana hem YP İnşaat’a duyulan güven hem de Emlak Konut GYO’nun kampanyaları ile güzel bir satış ivmesi yakaladı. Devam eden bu ilgiye karşılık biz de yepyeni ve farklı bir kampanyayla bir nevi teşekkür etmek istedik. Yüzde 10 peşinatla konut alıcılarımız için banka kredisini aradan çıkararak, bakiyeyi doğrudan Emlak Konut GYO’ya 60 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuyoruz. İnşaat aşamasında alıcıyı rahatlatan devlet güvencesi ödeme söz konusu olduğunda da oldukça etkili oluyor. Yepyeni kampanyamızla ilgili detaylar için alıcılarımızı muhteşem manzaralı satış ofisimize bekliyoruz.”




koordinatcayyolu.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri