20 / 04 / 2024

Konforist projesinde teslim için gün sayılıyor!

Konforist projesinde teslim için gün sayılıyor!

Konforist, 21 Eylül 2014’te hizmet vermeye başlıyor. Konforist, Türkiye’nin en konforlu ilk ve tek kız öğrenci yurdu olarak dikkat çekiyor.


İstanbul Eyüp’te toplam 6.000 m2’lik bir alan üzerine inşa edilen ve 2014-2015 eğitim öğretim döneminde  İstanbul  ’da eğitim alacak kız öğrenciler için yeni bir yaşam alanı sunan Konforist, 21 Eylül 2014’te hizmet vermeye başlıyor.

 

Türkiye’nin En Konforlu İlk ve Tek Kız Öğrenci Yurdu

Sunduğu hizmetlerle öğrenciler için kaliteli, rahat ve güvenilir bir yaşam alanı yaratan Konforist, Türkiye’nin en konforlu ilk ve tek kız öğrenci yurdu olarak dikkat çekiyor. Tek kişilik, iki, üç ve dört kişilik odaların yanı sıra VIP odası ve engelli odası alternatiflerini de barındıran Konforist’te; kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, hamam, jakuzi, sauna, fitness, kuaför, market, restoran, teras kafe, bilgisayar odası, etüt salonu, cep sineması, play station odası, hobi mutfağı ve copy center gibi pek çok imkan bulunuyor.

 

İstanbul’da Yeni Yurtlar Açacağız…

Öğrenciler için yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunmayı amaçladıklarını belirten Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, “Konforist, bizim ilk yurt projemiz. Daha önce hiç bilmediği bir şehirde, ilk kez evinden uzakta yaşamaya başlayacak olan öğrencilerin rahat ve güvenilir bir yaşam alanına sahip olmalarını istedik. Ailelerinin de gönül rahatlığıyla çocuklarını teslim edebilecekleri bir ortam yaratmaya çalıştık ve konusunda uzman profesyonel bir ekiple çok kısa sürede Konforist’i hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemlerde bu doğrultuda İstanbul’un farklı bölgelerinde yeni yurt projelerimize devam edeceğiz” dedi.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler