26 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe vaziyet planı!

Kiptaş Vaditepe vaziyet planı!

Kiptaş Vaditepe vaziyet planı görseli için haberimizi inceleyebilirsiniz. Zengin sosyal imkanları ve 4 bin konutluk yaşam alanı ile proje Kiptaş tarafından hayata geçirildi...


Kiptaş Vaditepe vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. Kiptaş tarafından hayat bulan proje Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor.


Vaditepe kaç katlı?


25 bin metrekarelik bölümü ticari alanlar için ayrılan Kiptaş Vaditepe Evleri, 284 bin metrekare arsa alanı üzerinde 4 ve 34 katlı bloklar halinde yükseliyor.


Vaditepe, fitness merkezi, cami, okul, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, market, çocuk oyun alanları gibi alanlara da sahip.


Vaditepe Bahçeşehir Konutları ne zaman teslim?


İlk etap teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Vaditepe Kiptaş, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks konut seçenekleri sunuyor.


Vaditepe Kiptaş Konutları için yüzde 10 peşinat verilebiliyor. Firma kapsamında yapılan ödemelerde 48 ay 0 faiz avantajı bulunan projede banka kredisi 120 aya kadar taksitlendirme de yapılabiliyor.


Kiptaş Vaditepe vaziyet planı


Kiptaş Vaditepe vaziyet planı!



Kiptaş Vaditepe vaziyet planı görselini projenin aşağıda yer alan web adresinden de inceleyebilirsiniz. Projede toplam 4 bin konuta yer veriliyor.


Telefon : (0212) 414 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com

Gizem Çelik/Konuttimes.com