24 / 04 / 2024

Kartepe Konakları'nda mega kampanya! 3. Etaba yazın başlanıyor!

Kartepe Konakları'nda mega kampanya! 3. Etaba yazın başlanıyor!

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak...


Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.


İster konforlu ve rahat bir yaşam, ister isabetli yatırım... Tek hamlede bunun ikisine sahip olmak istiyorsanız, Kartepe Konakları'na yeniden dikkat kesilmelisiniz. 


Kocaeli'nin yükselen yıldızı Kartepe'de konforlu ve rahat bir yaşam arzu edenler, ayrıca ilimizde gayrimenkul anlamında isabetli bir yatırımın peşinde olanlar için ısrarla önerilen Kartepe Konutları'nı araştırdık. Kartepe Konutları'nın ne olduğunu, ne avantajlar sunduğunu sorduk soruşturduk. 

Kartepe Konutları'nı anlatmaya zannedersek projenin yüklenicisinin kim olduğunu belirtmekle başlamak gerekiyor. Projeyi yüklenen ve yürüten isim Türk inşaat sektörünün tanınmış ismi iş adamı Fatih Deniz Bıçakçı. 1954 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir kökten geliyor. Atadan inşaatçı olan Fatih Deniz Bıçakçı FDB Yapı'nın kurucusu ve şuanda da özellikle Kocaeli kamuoyunun çok iyi bildiği Kartepe Konakları'nın yüklenicisi. 


MEGA KAMPANYALARI VAR 

FDB Yapı'nın Kartepe Konakları'yla ilgili mega kampanyalarını kentimizde duymayan bilmeyen kalmamıştır ancak Kocaeli'de yapılmakta olan projeler içerisinde, bu derecede kampanya ve pazarlama faaliyetinde bulunup da aynı derecede yanlış bilinen bir proje de yoktur kanısındayız. Bunun nedenini de sorduk. Bugün Kartepe Konakları olarak bildiğimiz proje, öncesinde Sümbüle Konakları adında yarım kalmış bir projeydi. Projeyi devralan FDB Yapı, yarım kalmış bir proje algısını da bitirmek için öncelikle isim değişikliğine gitti. Devralan yüklenici, projede sadece isim değişikliği yapmamış, projenin mimari ve fonksiyonel özellikleri üzerinde de ciddi değişikliklere gitmiş, ve Kocaeli'de halen taklit edilen çok estetik ve nitelikli bir proje haline getirmişti. İnsanların Sümbüle Konakları'ndan aklında kalan ön yargıyı silmek zor olmuş ancak ortaya çıkan eser, kafalardaki tüm soru ve şüphelere en güzel cevabı vermiş. 


AYRICALIK HERKESİN HAKKI 

Bildiğimiz gibi, Kocaeli bölgesinde 1999 yılında yaşanan deprem travması, insanlarda yeni projelere eğilim geliştirdi. Deprem öncesi konutlara talep azalırken, yeni projeler hangi nitelikte olursa olsun sağlamlık açısından değerlendirildi ve değer kazandı. Sosyal konutların bile statik açıdan güçlü olması, onların yüksek fiyatlara alıcı bulması bunun en güzel örneği oldu. FDB Yapı ise sektördeki konumu gereği, güçlü, nitelikli, estetik ve en önemlisi ulaşılabilir projeler inşa etmeyi kendine misyon edinmiş. Bu nedenle 'Ayrıcalıklı konutlar herkesin hakkı' sloganıyla faaliyet yürütüyorlar. Kartepe Konakları çok büyük bir konut projesi. Toplam 3 etap ve 544 daireden oluşuyor. Genelde sektörde sıkıntı yaşanırken FDB Yapı, bir de yarım kalmış bir projeyi devralarak çılgınlık derecesinde bir cesaret örneğiyle karşımızda duruyor. Türkiye ve özellikle bölgemiz, krizleri öngörme ve buna karşın stratejiler geliştirme konusunda önemli. İşte FDB Yapı, özellikle de geçtiğimiz yaz aylarında yaşanan hükümet boşluğunun yarattığı krizle beraber atacakları adımları da doğru belirlemiş görünüyor. Yeni kampanyaları da bu stratejilerinin bir adımı olsa gerek ve kampanyaları yoğun bir talep görüyor. 


O BÖLGE İLÇE MERKEZİ 

Peki ev almak isteyenler neden Kartepe Konakları projesini tercih etmeliler? Cevap ise basit; çünkü proje nitelik, estetik ve ulaşılabilirlik özelliğine sahip bir proje. Bilmeyenler için önemli bir bilgi verelim. Projenin de içinde bulunduğu bölge, Kartepe ilçesinin kent merkezi olacağı ilan edilen bölge. Projeye 100 metre mesafede Kartepe İlçe Kaymakamlığının yeni binası inşa ediliyor. Bununla beraber Kartepe Belediye binası, Emniyet Müdürlüğü binası ve Kültür Merkezi binası inşaatları da çok yakında Kartepe Konakları'na komşu olarak yükselecek. Dolayısıyla projenin bulunduğu bölge çok yakın tarihlerde fiilen de ilçenin merkezi olacak, bu bölge hızla gelişecek. Gelecekte düzenli kentleşmenin olduğu, sosyal, ticari ve kültürel zenginliklerin bir araya geldiği bir bölge olacak. Bu gelişim mutlaka bölgedeki prestijli projelerin de kıymetini daha da artıracak. Son dönemlerde Kartepe bölgesinin İstanbul yatırımcısı tarafından ilgi görmesi, bununla beraber ciddi derecede Arap yatırımcısının bölgeye talebi de gelişimin Kocaeli dışından bile görülebildiğine işaret. Böyle bir ilginin merkezinde yer alan Kartepe Konakları'nın yatırım amaçlı da tercih ediliyor olması yadsınamaz bir durum olarak karşımızda durmakta. 


SIFIR KM RENAULT CLİO 

Kartepe Konakları'nın fiyat politikası ise muadilleri ile aynı. Fiyatlar ortalama metrekare birim fiyatı olarak; 1.500 TL ile 2.000TL Bulunduğu alanın hemen çevresinde ilçe kaymakamlığı, belediye, emniyet ve kültür merkezi binaları yapılacak olan Kartepe Konakları'na yatırım amacı güdenlerin de ilgisi yoğun oluyor. Kartepe Konakları'nda birinci etap tamamlandı. İkinci etapta yüzde 50 seviyelerine gelindi. Üçüncü etabın inşaatlarına da bu yaz başlanıyor. Bununla beraber bir de araç hediyesi dikkat çeken başka husus. Evet, bu fiyat aralıklarına yüklenici firma bir de daire alan herkese araç hediye ediyor. Bugüne değin görülmemiş bu kampanyanın nedeni ise 'Teslimi yeni biten etabın kutlamasını yapmak, yeni yılda insanlara yeni başlangıçlar sağlamak'... Genel algının aksine, araç fiyatları daire fiyatlarına eklenmiş değil. Bu da hediye kampanyasının samimiyetini anlamamıza yardımcı oluyor. Araç sıfır kilometre Renault Clio... Daire alan herkese hediye ancak tabi ki bunun sınırlı bir sürede ve sayıda olduğu da belirtiliyor. 


3. ETAP DA YAZA BAŞLIYOR 

Görünen o ki; Kartepe Konakları satış ekibi doğru zamanlarda çok etkili kampanyalar yapıyor. Talipliler, Ziraat Bankası'nın çok cazip kredi olanaklarından yararlandırılıyor. Firma ayrıca faizsiz ödeme ve takas tercihleri de sunuyor. Günümüzün inşaat standartlarının dahilinde estetik, kullanış ve sağlamlık açısından kaliteden taviz verilmeden inşa edilen projenin bir etabı tamamlandı, diğer etapları ise devam ediyor. Kartepe Konakları'nda 1. etapta yaşam başladı. 2. etap inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı ve inşaat devam ediyor. 3. etaba ise önümüzdeki yaz başlanıyor. İster konforlu ve rahat bir yaşam, ister isabetli yatırım... Bunların sadece birini isteyebilirsiniz veya tek hamlede bunun ikisine sahip olmak isteyebilirsiniz. Yani 'hem bu konforda yaşayayım, hem de gayrimenkulümün değeri hızlı artsın' diyorsanız Kartepe Konakları'na yeniden dikkat kesilmelisiniz. 


Bizim Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri