28 / 04 / 2024

Kartal Belediye Başkanı Lapis Han'ı ziyaret etti!

 Kartal Belediye Başkanı Lapis Han'ı ziyaret etti!

Kartal Belediye Başkanı belediye sınırları içinde yer alan Lapis Han şantiyesini ziyaret ederek, proje ile ilgili Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den bilgi aldı...


İstanbul’un kentsel dönüşüm bölgeleri arasında çok önemli bir konuma sahip olan Kartal bölgesi, dünyanın en büyük Adalet Sarayı’nın açılması ve Anadolu yakasının ilk metro hattının E5 aksı üzerinden geçmesi nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekiyor.


Kartal Belediye Başkanı Prof. Altınok Öz, belediye sınırları içinde yer alan Lapis Han şantiyesini ziyaret ederek, proje ile ilgili Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den bilgi aldı. Öz, Lapis Han projesini çok beğendiğini belirterek, bölgeye değer katan bir proje gerçekleştirdikleri için Karayel’e teşekkür etti.


Karayel’in Lapis Han’ın, yatırımcılardan gördüğü yoğun ilgi ile ilgili verdiği bilgilerden memnun olan Öz, bu tür ayrıcalıklı projelerin Kartal bölgesinde yer almasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.


32.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han’da farklı büyüklüklerde 160 adet ticari ofis yer alıyor. 57 metrekareden başlayıp, 2.000 metrekareye kadar birleşebilir ofis alanlarından oluşan Lapis Han, kullanıcılarına sağladığı sosyal olanaklar, çağdaş mimarisi ve A sınıfı ofis kalitesiyle de tüketici tercihini belirliyor. Ayrıca ofislerin son kullanıcıya 15 ay gibi kısa bir sürede teslim edilecek olması da büyük bir avantaj yaratıyor.


Lapis Han’da ofislerde çok sık kullanılmayan toplantı ve video konferans odaları, ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Her katta bulunan arşiv odalarında her ofis sahibine bir özel arşiv alanını veriliyor. Ofis sahipleri, dilerlerse Lapis Han’ın asistan hizmetinden de yararlanabiliyorlar. Tüm bu hizmetlerin yanında, isteyen ofis sahipleri de, mülklerini kiralamak veya yeniden satmak isterlerse, kendilerine 2.el yönetimi hizmeti de sunuluyor.


8 kattan oluşan Lapis Han’ın alt katında restoran/kafeterya alanı ve alışveriş üniteleri yer alıyor. Lapis Han’da ayrıca çalışanların çocukları için kreş ve etüd odaları da bulunuyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri