01 / 05 / 2024

Kadıköy'e dair ne varsa Evim Kadıköy 'de!

 Kadıköy'e dair ne varsa Evim Kadıköy 'de!

Eski adı olan Kalkedonya olarak da bilinen ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan ilçesi Kadıköy'de Anka Yapı tarafından inşa edilen Evim Kadıköy detayları...


Evim Kadıköy projesi, eski adı olan Kalkedonya olan İstanbul Anadolu Yakası ilçesi olan Kadıköy'de Anka Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kadıköy'e dair ne varsa Evim Kadıköy 'de bulunuyor. İstanbul'un en çok kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan metrobüsün de önünden geçtiği Kadıköy Fikirtepe'de 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projesi Evim Kadıköy, 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Evim Kadıköy'de 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok daire tipi bulunuyor. Toplamda 2 bin 500 konuttan oluşacak proje, kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılıyor. Proje, 3 etaptan oluşuyor ve ilk etapta 550 konut bulunuyor.


Kadıköy'de Anka Yapı tarafından inşa edilen Evim Kadıköy projesinde yer alan dairelerin metrekareleri 39 metrekareden başlıyor 120 metrekareye kadar yükseliyor.


Evim Kadıköy teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek.


Evim Kadıköy satılık daire fiyatları!


Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor.


Evim Kadıköy ödeme planı!


Evim Kadıköy ödeme planı na göre projedeki konutlar banka kredisi ile satın alınabiliyor. Eğer projeden firma bünyesindeki seçeneklerden yararlanmak istiyorsanız yüzde 50 peşinat ödemeniz yeterli oluyor. Üstelik yüzde 50 peşinat ödediğinizde 24 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyorsunuz.


Evim Kadıköy iletişim;


Telefon: 444 38 11

Web adresi: ankayapifikirtepe.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com