22 / 05 / 2024

Kadıköy Kentplus fiyat listesi!

 Kadıköy Kentplus fiyat listesi!

3 blok halinde yükselen Kentplus Kadıköy'de teslimler 2016 Ağustos olarak belirlendi. Kadıköy Kentplus fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Kentplus projesi İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kadıköy Kentplus fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


27 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kadıköy Kentplus projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 


2 etap halinde yükselen Kentplus Kadıköy projesi 25 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Emay İnşaat Kentplus Kadıköy satış ofisi ile 444 20 01 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. 


Kadıköy Kentplus fiyat listesi:


Kadıköy Kentplus fiyat listesi kapsamında projenin 2. Etabında yer alan dairelerin satışları henüz belirlenmedi. Kentplus Kadıköy ne zaman tesim sorusuna yaıt olarak 2016 Ağustos cevabı veriliyor.


Kadıköy Kentplus Evlerinde açık/kapalı otopark, dinlenme alanları, kuru temizleme, çocuk oyun alanları, vale, yürüyüş parkuru, spor tesisi ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Kadıköy Kentplus nerede?

Kentplus Kadıköy adres: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi 93/A Barış Apartmanı Ziverbey - Kadıköy, İstanbul


Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com