28 / 03 / 2024

İzmir Doruk Life'ta yaşam Ağustos'ta başlıyor!

İzmir Doruk Life'ta yaşam Ağustos'ta başlıyor!

İzmir Narlıdere'de toplam 40 villanın yer aldığı Doruk Life, yatak odasında havuz ve kapısız giriş gibi bir çok yeniliği barındırıyor. Özel kartla çalışan asansörlerle çıkılan villalarda havuz ise evin içinde yer alıyor...


İzmir Narlıdere'de toplam 40 villanın yer aldığı Doruk Life, yatak odasında havuz ve kapısız giriş gibi bir çok yeniliği barındırıyor. Özel kartla çalışan asansörlerle çıkılan villalarda havuz ise evin içinde yer alıyor. Yatak odasından girilen havuzda yüzenler, alt kattaki salonda yer alan cam kısımdan izlenebiliyor. Tanıtımı yapılmadan yüzde 60'ı satılan evlerde yaşam Ağustos 2015’de başlayacak.


YAZLIK DEĞİL ÖMÜRLÜK

Doruk Life projesinin çok özel olduğunu aktaran Cafer Büyükalmus "Biz insanların kendilerini yazlıklarında gibi hissetmelerini isterken aslında bir ömür boyu huzur içinde yaşamı sunuyoruz. Bahçesinde uğraşıp, gerektiğinde 5 dakikada kent merkezine inebilecekleri bir yer hayal ettik. Manzaramız da hiçbir zaman kapanmayacak konumda. Yazın en sıcak günlerinde bile serin ve kente kuş bakışı bir ortam sunuyoruz" diye konuştu.


SALONDAN İZLE

Projedeki villaların 250 ila 350 metrekare arasında değiştiğini vurgulayan Büyükalmus, "Burada iki tip villa var. Üst kattaki villalarımız 3 katlı ve havuzları dışarıda. Ayrıca terasları da Güzelbahçe'den Urla'dan iç körfeze kadar muhteşem bir deniz manzarasına sahip" dedi. Alt tarafta bulunan villaların 350 metrekare olduğunu ve her birinin kendisine özel 40 ila 50 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunduğunu kaydeden Büyükalmus şunları söyledi: "Bununla birlikte tüm havuzlarımız 22 metrekarelik bir büyüklüğe sahip. Tek fark alt taraftaki villaların havuzunun evin içinde olması. Havuza yatak odasından geçilebildiği gibi bir alt kattaki salondan da camın ardından havuzda yüzenleri izleyebiliyorsunuz. Dilerseniz yine yatak odasından saunaya geçebiliyorsunuz." 


YÜZDE 60'LIK SATIŞ

Toplam 40 villadan oluşan projenin yatırım maliyetinin 20 milyon TL olduğunu da sözlerine ekleyen Doruk, villaların metrekare fiyatlarının ise 4 bin ila 6 bin lira arasında değiştiğini açıkladı. Projedeki konutların yüzde 60'ının henüz tanıtıma çıkılmadan satıldığını söyleyen Büyükalmus, evlerini projenin başında satın alanların bugün itibariyle yüzde 60 kar ettiğini vurguladı. 


ANKETTEN ÇIKTI

Doruk, projede bir çok yeniliği anket çalışmasından çıkan sonuçlara göre gerçekleştirdiklerini de belirtti. Üst gelir grubuna yönelik yapılan ankette "Nasıl bir ev hayal edersiniz?" diye sorduklarını açıklayan Büyükalmus, "Verilen cevaplarda özellikle belli bir yaşın üstündekilerin villada katlar arasında merpen çıkmakta zorlandıkları ve buna uygun bir çözüm istediklerini gördük. Böylece otoparktan sadece size ait olan kişileştirilmiş kartınızla asansörünüze binip evinizin istediğiniz katına çıkabilirsiniz. Dileyenler merpeni de kullanabilir. Bunun yanında kente ulaşım kolaylığı, doğanın içinde olması, sakin ve sessiz ortamına karşın İzmir'i ayağınızın altına sermesi projeyi farklı kılan unsurlar" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yine Narlıdere'de 20 dönümlük gecekondu bölgesinde 200 dairelik kentsel dönüşüme başlayacaklarını aktaran Cafer Büyükalmus, planların onaylanmasıyla çalışmalara başlayacaklarını vurguladı. Büyükalmus, "Narlıdere'deki ilk kentsel dönüşümü biz başlatmış olacağız. Bunun da gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Toplam 400 dönüme yakın bir alanda yapılacak kentsel dönüşümün 20 dönümlük kısmını biz gerçekleştireceğiz. Bu alanda yüksek katlı binalar inşa edeceğiz" dedi.


HEDEF, 2018 SONU

Çalışmalar kapsamında jeolojik etütlerin tamamlandığını, sonuçların da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulduğunu aktaran Cafer Büyükalmus, Bakanlığın onayının ardından çalışmalara geçileceğini sözlerine ekledi. Başka ilçelerde de kentsel dönüşüm içinde olmasına karşın en hızlı ilerleyecek ve sonuca ulaşacak bölgenin Narlıdere olduğuna dikkat çeken Büyükalmus, 8 ay içinde tüm izinlerin alınıp 2018 yılı sonu gibi dönüşüm bölgesinde hayatın başlayabileceğini aktardı. 


FITNESS CENTER DA VAR

Narlıdere'de toplam 40 villadan oluşan villalar 250 ila 350 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatının 4 ila 6 bin lira olduğu projede ayrıca fitness center da yer alıyor. Ağustos ayında yaşamın başlayacağı projede her villanın 2 araçlık otoparkı, özel havuzu ve bahçesi bulunuyor. Daire tipine göre saunanın ve ev içinde havuzun olduğu villalarda  İzmir  körfez manzarasına sahip geniş teraslar da benzersiz bir keyif sunuyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler