29 / 03 / 2024

İş GYO - Nef'in Topkapı projesine 7 günde 4 bin ön talep yapıldı!

 İş GYO - Nef'in Topkapı projesine 7 günde 4 bin ön talep yapıldı!

İş GYO ve Nef’in şehir yaşamına yeni bir soluk kazandıracak projesi için 1 haftada 4.000’den fazla talep geldi. Turgay Tanes, “Sektörün iki büyük firması olarak topluma somut fayda sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik." dedi.


Mayıs ayında satışa çıkması planlanan projede İş GYO ve Nef güvencesi ön talep döneminde yoğun talep getirdi.

 

İnşa edilecek proje, küçük bir şehir ölçeğinde olup ayrıntılı master-plan’ı ve sanayi dönüşümüne getirdiği yeni yaklaşımla dikkat çekiyor.

 

Türkiye’nin iki gayrimenkul devi İş GYO ve Nef, şehir yaşamı için örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri ilk projenin adını inistanbul olarak belirledi. Ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerin ve  yatırımcıların yoğun ilgisini çeken proje bir hafta içerisinde 4 binin üzerinde talep aldı. İş GYO ve Nef’in kemikleşmiş yatırımcı kitlesinin projenin satışlarında büyük paya sahip olacağı belirtilirken, bu sayede projenin satış sürecinin kısa sürede tamamlanacağı öngörülüyor.

 

İstanbul Topkapı’da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu araziye inşa edilecek proje, adeta küçük bir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı “master-plan”ı, şehrin merkezine yakın konumu, 1,5 yıl kadar süren titiz hazırlık süreci ve yatırımcı için kazançlı seçenekleriyle sektörde bir örnek olmaya aday.

 

“Şehir yaşamının özlenen değerleri inistanbul’da”

İş GYO ve Nef’in birlikteliği hakkında konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Sektörün iki büyük firması olarak topluma somut fayda sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik. Geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alanı şehir yaşamına ve merkezine dahil edeceğiz” dedi. Sözlerine “Tüm alt ve üstyapı ayrıntılarının yer aldığı örnek bir master-plan’a sahip olan inistanbul’un dünyaca ünlü mimarların tasarımıyla İstanbul’a kazandıracağız” diyerek devam eden Tanes, “Amacımız şehir yaşamının özlenen değerlerini inistanbul’da hayata geçirmek. Şu aşamada projenin henüz ön talep toplama döneminde gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnunuz.” şeklinde konuştu.

 

“İstanbul kazanacak”

“Projemiz, küçük bir şehir boyutundaki yayılma alanı, kapsamı, planlaması, mimari tasarımı ve şehir yaşantısındaki dönüşüme yönelik somut hedefleriyle dünyada ilkler arasındadır” diyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Türkiye’nin kendi alanlarında lider iki büyük firması Nef ve İş GYO olarak bu süreçte taşın altına elimizi koymak en tabii sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin, ailelerin ve profesyonellerin hem mutlu hem de huzurlu olacağı bir yaşam tasarladıklarının altını çizen Erden Timur, “Dünyaca ünlü mimarlarımız, Türkiye’de başarısı kanıtlanmış bir konsepti hayata geçirirken esnek bir ödeme planı ile bu yaşama herkesin sahip olma imkânına kavuşmasını sağlayacağız. Hem yatırımcı hem ev sahibi kazanacak, en önemlisi İstanbul kazanacak” ifadelerini kullandı.

  

Mimari tasarımı dünyanın önde gelen mimarlık ajanslarından Perkins and Will tarafından yapılan projenin ayrıntıları yakın  bir tarihte açıklanacak.

20 soruda Topkapı İnİstanbul projesi!

Tel: 444 9 633 / (212) 325 23 50

Web: www.hayatbeklemez.com





Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler