28 / 03 / 2024

İncek Blue fiyatları 273 bin TL'den başlıyor!

İncek Blue fiyatları 273 bin TL'den başlıyor!

ANKARA’nın sayfiye bölgesi İncek’te ilk markalı projeyi 2 yıl önce hayata geçirdiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Biz İncek’e 2 yıl önce girdiğimizde bölgede kimse yoktu." dedi.


İNCEK bölgesine 2 yıl önce adım atan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 548 konutluk İncek Life projesi ilgi görünce yeni proje için düğmeye bastı. İncek Life’ın yanında konumlanan 225 konutluk İncek Blue projesi için 90 milyon lira yatırım yaptıklarını söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Bölge eskiden Ankara’nın sayfiye alanıyken bugün başka bir kimliğe büründü. Sinpaş’ın öncülüğünde yeni bir pazar oluştu ve 2 yılda 5600 konut yapıldı. Zaten yaşam değeri tek başına yetmez, yatırım değeri için projelerin çevresinin de kalkınması gerekiyor” dedi. İstanbul’da da gelişim bölgelerinde yoğunlaştıklarına dikkat çeken Gacemer, Çekmeköy, Ümraniye, Sancaktepe ve Halkalı’nın gelişiminde etkili olduklarını kaydetti.


4 PROJE DAHA VAR 


Seba Gacemer, 2014 yılı ikinci yarısında 4 proje daha satışa sunacaklarını dile getirdi. Sancaktepe’de Ege Boyu’ndan sonra bölgede yeni bir projeye daha başlayacaklarını belirten Gacemer, “Aydos Ormanı’nın kenarında bir proje hazırlıyoruz. Eylül ayı gibi bunu satışa sunacağız. Projede 1000 civarında konut bulunacak” dedi. Bomonti de 1250 konutluk projelerini ve Ankara Oran’daki proje-lerini eylül ayında satışa çıkaracaklarını belirten Gace-mer,  Ankara’da bir projeleri daha olacağını ifade etti. 


ANKARA’YA KUMSAL


Büyüklükleri 80 ile 150 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 dairelere yer verilen İncek Blue projesinde toplam 225 konut yer alacak. 30 dönüm arazide bir park alanı ve 86 bin metrekare yeşil alan bulunan projede konut fiyatları 273 bin lira ile 590 bin lira arasında değişiyor. Her daireye bir kış bahçesi tasarlanan projede kumsallı 1200 metrekare havuz alanı oluşturuldu. İncek life projesinin ikinci etabı şeklinde planlanan projede ev sahibi olmak için yüzde 20 peşin ödenecek. Sonrasında 4 adet yüzde 8’lik ara ödeme yapılacak. Kalan bölüm ise 60 ay taksitle ödenecek. Projede yaşamın 2015 sonunda başlaması planlanıyor. 

Seba Gacemer 1.5 ay önce Halkalı’da satışa sunduklarını Ege Yakası projesinde 340 daire satarak 180 milyon lira ciroya ulaştıklarını söyledi. Ege konsepti ile inşa edildiğini belirten Gacemer, “Bu projede 290 milyon lira toplam ciro hedefiyle yola çıkmıştık. 

Bunun yarısından fazlasını 1.5 ay sonunda bitirmiş olduk” dedi.


1 milyar TL ciro bekliyor


GEÇEN yılın ilk 5 ayında 295 konut satarak 152 milyon lira ciro yaptıklarını belirten Seba Gacemer, “Bu yılın ilk 5 ayında ise 596 satış ve 305 milyon liralık ciroya ulaştık. Ciro büyümesi olarak iki kat büyüdük. 2014 sonuna kadar 1800-1900 konut satarak 1 milyar lira ciroya ulaşmayı bekliyoruz” dedi.


Kazasız inşaat güvencesi yok


Madenden sonra en çok iş kazasının inşaatta yaşandığını dile getiren Seba Gacemer, “Sektörde ben yüzde 100 kazasız iş yaparım güvencesi yok. Yönetmeliklere uyulsa tek bir kaza olmadan süreç biter. Bizim kural tanımayan cesur işçi sorunumuz var. Kemersiz tırmanıyor, maskesiz kaynak yapıyorlar. Müteahhitlerin gösterdiği hassasiyeti taşeronlar ve işçiler de göstermeli” dedi.



İngiliz heyet Tarlabaşı’nı gezdİ


KENTSEL Dönüşüm Derneği (KENTDER) ve İngiliz Konsolosluğu Ticaret Birimi (UKTI) işbirliğiyle Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesine saha gezisi düzenledi. İngiltere’nin önde gelen yapı, mimar, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm sektöründeki lider firmalarının katıldığı saha gezisinde kentsel dönüşüm çalışmaları yerinde incelenirken, heyet Türkiye’de kentsel dönüşümde aktif rol almak üzere bilgi topladı. Kentsel dönüşümle ilgilenen İngiliz ticari heyeti, KENTDER üyelerinden Türkiye ile ilgili detaylı bilgiler aldı. Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarını KENTDER ile birlikte tüm dünyaya duyurmayı hedeflediklerini kaydeden KENTDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, “Dünyadaki kentsel dönüşüm ve şehircilik konularındaki çalışmaları ve trendleri yakından takip ediyoruz. Türkiye’ ye uyarlanabilecek modelleri tespit ettikten sonra bu modelleri aktarabilecek yerli ve yabancı uzmanları bu modellerle tanıştırıyoruz” dedi.


Gülistan Alagöz-Hürriyet Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler