25 / 04 / 2024

İkiel Gala Sancaktepe: İkiel Grup Sancaktepe projesinin adı açıklandı!

 İkiel Gala Sancaktepe: İkiel Grup Sancaktepe projesinin adı açıklandı!

İkiel Grup imzasıyla İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projenin adı İkiel Gala Sancaktepe olarak açıklandı. Projede yakında ön talep toplanacak.


İkiel Gala Sancaktepe projesinde 450 konut ve ticari alanlar bulunuyor. 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek proje İstanbul Sancaktepe'de yer alacak. 


Yakında ön taleplerin toplanacağı İkiel Gala Sancaktepe projesinde fiyatlar ve ödeme planları henüz açıklanmadı.


İkiel Gala Sancaktepe projesi kurulacak olan en büyük şehir hastanesine 5 dakika, TEM-Kartal bağlantı yoluna 2 dakika, Metro istasyonuna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 18 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


24 ayda teslim edilecek İkiel Gala Sancaktepe projesi 260 milyon TL’lik yatırım değerine sahip.



Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ekşi konuyla ilgili açıklama yapmıştı. 


'' Ekşi, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul üreticilerinin bataryadan seramiğe, yer-duvar seramiğinden ankastreye kadar A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarının tedarikçisi konumundayken, şimdiye kadar butik olarak yürüttüğümüz inşaat faaliyetlerimizi de büyütme kararı aldık. İşe de Sancaktepe'de toplam 34 dönüm arazi üzerinde 450 konut ve ticari alanları içeren bir konut projesiyle başlıyoruz. Sancaktepe'den sonra ilk etapta Üsküdar ve Salacak'ta da projeler üreteceğiz. "



Web: http://www.ikielyapi.com.tr/

Tel: +90 216 386 95 40 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı