16 / 04 / 2024

Hayat değerini Şehrizar Konakları 'nda buluyor!

 Hayat değerini Şehrizar Konakları 'nda buluyor!

Gap İnşaat'ın Anadolu Yakası Üsküdar Altunizade'de inşa ettiği ve toplamda 208 konuttan oluşan proje Şehrizar Konakları detayları...


Şehrizar Konakları projesi, Gap İnşaat tarafından Üsküdar Altunizade'de hayata geçiriliyor. Televizyon reklam filmlerinin seslendirmesini Kenan Işık'ın yaptığı Şehrizar Konakları projesi toplamda 208 konuttan meydana geliyor. Projede 3 oda 1 salondan 9 oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneği bulunuyor. 


Gap İnşaat'ın inşa ettiği Şehrizar Konakları'ındaki konutların büyüklükleri 147 metrekare ile 464 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Şehrizar Konakları projesinde 38 blok bulunuyor. Projede; yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Şehrizar Konakları fiyat!


Şehrizar Konakları fiyatları 2 milyon 100 bin liradan başlıyor. 


Şehrizar Konakları ödeme planı!


Üsküdar'da hayata geçirilen Şehrizar Konakları ödemeleri ne göre projede yüzde 25 peşinat ödendiği taktirde banka konut kredisi imkanından yararlanılabiliyor. Projede isteyenler firma bünyesinde bulunan ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyor.


Şehrizar Konakları teslimleri bu ay içinde gerçekleştirilecek.


Şehrizar Konakları iletişim;


Şehrizar Konakları adres;

Burhaniye Mahallesi

Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2

Üsküdar / İstanbul


Şehrizar Konakları Telefon: 0212 506 50 00

Şehrizar Konakları Web Adresi: www.sehrizarkonaklari.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com