30 / 04 / 2024

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a iki yeni proje!

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a iki yeni proje!

Gülman Group'un Bodrum'da hayata geçireceği Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista projelerinin lansmanı yapıldı. Doğalkaya Bodrum Villaları ve Fiera Vista Bodrum olarak adlandırılan projeler Bodrum Gündoğan'da yükselecek.


Bodrum Gündoğan'da Doğalkaya Bodrum Villaları ve Fiera Vista Bodrum isimli iki niş projeyi hayata geçirilen Gülman Group bugün Maslak'taki genel merkezlerinde 


düzenlenen basın toplantısı ile yeni projelerinin ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Basın toplantısında ev sahipliğini Gülman Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman yaptı.


Doğalkaya Bodrum Villaları

Adını yerleşim yerindeki sağlam, doğal kayalardan alan ve tertemiz bir denize sahip olan Doğalkaya Bodrum Villaları 34 bin metrekarelik alan üzerinde yayılıyor. 15 adet niş villanın yer aldığı proje Bodrum Gündoğan'da yer alıyor. 


Gülman Group


Doğalkaya Bodrum Villaları projesinde villaların büyüklükleri 120 metrekareden başlayarak 500 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede her villlanın kendine ait bahçesi, terası ve kapalı otoparkı bulunuyor. 


Gülman Group


Deniz manzaralı olarak tasarlanan Gülman Group imzalı Doğalkaya Bodrum Villaları içerisinde güneşlenme terasları, sauna, tuzlu su havuzu, fitness ve masaj odaları gibi sosyal alanlar mevcut.


Gülman Group


Fiera Vista Bodrum

Gülman Group  ve Norm Yapı imzasıyla inşa edilen proje 18 bin 900 metrekarelik deniz manzaralı arsa alanı üzerinde yükseliyor. 18 adet niş villladan oluşan Fiera Vista Bodrum projesinde her villanın kendine ait havuzu bahçesi bulunuyor. 


Gülman Group


Bodrum'da inşa edilen Fiera Vista Bodrum adını Gündoğan'ın koyundaki yerleşim yeri olan Gururlu Manzara'dan alıyor. Projede villaların alanları 240 ile 380 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Gülman Group


Telefon: 0212 345 11 00

Web: www.gulmangroup.com/web/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com






Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri