28 / 03 / 2024

Greenox Urban Residence Kağıthane projesinin temeli atıldı!

Greenox Urban Residence Kağıthane projesinin temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı...


Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen temel atma törenine Aycan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı ile Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanı Murat Yağan ev sahipliği yaptı.


Hayat ağacını temsil eden cephesi ile Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanına kucak açan Greenox Urban Residence’ın temel atma töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Dünyanın gelişmiş ülkelerinde çevre dostu, akıllı, estetik ve ergonomik yapılardan oluşan yaşam alanlarının inşa edildiğini görüyoruz. Kağıthanemiz de bu anlamda artık dünyayla aynı anda yenilikçi yaşam alanlarına ev sahipliği yapıyor’’ dedi.


Yüzde 40 prim vaad ediyor

Greenox Urban Residence ortaklarından Aycan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı, 120 milyon TL yatırım değerine sahip Greenox Urban Residence’ın Kağıthane bölgesindeki ilk büyük projeleri olduğunu söyledi. Bölgeyi yakından tanıdıklarının altını çizen Tüfekçibaşı, “Greenox Urban Residence tamamlandığında minimum yüzde 40 oranında prim yapacaktır” diye konuştu. 


Greenox Urban Residence Kağıthane projesinin temeli atıldı!


Kağıthane’de Greenox rüzgarı esecek

Projenin bir diğer ortağı Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanı Murat Yağan ise insani yaşam kalitesini ön planda tutan, doğaya saygılı, çevreci binalar hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Greenox Urban Residence projemiz yatırımcılarına kazandıracak olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk örneği de teşkil ediyor. Greenox Urban Residence’ın yanı sıra Kağıthane’de yatırım değeri 500 milyon dolar olan 5 ada ile de anlaşmaları tamamlamak üzereyiz” dedi. 


Yüzde 30’u satıldı

Greenox konsepti, ilk olmanın taşıdığı heyecanı yansıtan, her biri farklı şekilde kendini ifade eden ışık, peyzaj ve sanatın bileşimini ortaya koyuyor. Pozitif bir yeşil dönüşümün parçası olarak geleceğe bırakılabilecek, sürdürülebilir en iyi miras olan Greenox, çevre bilincini aşılarken getirdiği çözümler ile ev sahiplerini yeşil hayatın bir parçası haline getiriyor. Bugüne kadar yaptığı projelerle birçok ödül alan MDW Mental Design Works’ten M. Salih Çıkman imzası taşıyan Greenox Urban Residence, 4.Levent’te Büyükdere Caddesi’ne 420 metre mesafede yer alıyor. 


13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip olan Greenox Urban Residence, 120 milyon TL yatırım değeriyle inşa ediliyor. 2017 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje, 170 konuttan meydana geliyor. Projede alanları 50 ila 97 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Greenox Urban Residence’ta 1+1 daire fiyatları 390 bin TL’den başlayarak 685 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede peşin ödemelerde mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca banka ve şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planları da yapılabiliyor. Projede konutların yüzde 30’u satıldı. 


LEED Gold adayı

Giderek betonlaşan İstanbul’da, şehir merkezinde yaşayan insanın yeşile ve oksijene duyduğu ihtiyaçtan yola çıkarak hayat bulan Greenox Urban Residence projesi “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)” Gold adayı. Yatırımcılar, çevreye duyarlılığın ve sürdürülebilirliğin ön planda tutularak tasarlandığı Greenox Urban Residence’ta birçok artıya sahip olacak. Şimdilerde yüzde 77 indirimli olan su tarifesi, proje tamamlandığında da cazip oranlarda indirimli kullanılacak. Bunun gibi birçok özelliğin aidatlara da olumlu yönde yansıması planlanıyor. 


50 metrede yüzme havuzu

Greenox Urban Residence’ın terasında yüzme havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, barbekü alanı, seyir terası, fitness salonu, sauna, buhar odası, şok duşu, soyunma odaları; giriş katında resepsiyon, karşılama avlusu, etkileşim avlusu, concierge, toplantı salonu, çalışma odası, misafir suitleri, cafe, müzik ve oyun odaları, eğlence odası ve cep sineması gibi sosyalleşme alanları yer alıyor. 


http://www.greenox.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler