21 / 05 / 2024

Greenist ödeme planı!

 Greenist ödeme planı!

1+1'den 5+1'e kadar bir çok daireden meydana gelen ve Saray Grup'un Yenibosna'da inşa ettiği projesi Greenist ödeme planı...


Greenist projesi 5 bloktan oluşuyor. 1+1'den 5+1'e kadar bir çok seçeneği bünyesinde barındıran Greenist projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor.


Greenist ödeme planı!


Greenist ödeme planı na göre projede yer alan konutlardan satın almak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabilen Greenist projesinde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


Greenist projesindeki dairelerin teslimleri 2014 Haziran ayında gerçekleştirilecek. Ulaşım açısından da çok büyük avantaj sağlayan Greenist, hem TEM'e hem E-5'e olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje, Yenibosna Saray Korusu'nun hemen yan tarafında yer alıyor. 


Projede; yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, çocuk kulübü, çok amaçlı spor sahası, bisiklet parkuru, depo odası, hobi odası ve daha bir çok olanak mevcut.


Toplamda 173 konuttan meydana gelen Greenist, Kültür Koleji, Acıbadem, Carousel, Medipol Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Aydın Üniversitesi'ne çok yakın konumda bulunuyor.


Projenin inşaat alanı ise 83 bin metrekare olarak belirlendi.


Daire fiyatlarının 277 bin liradan başladığı Greenist'te; çocuk oyun alanları, çocuk kulübü, çok amaçlı spor sahası,  açık ve kapalı yüzme havuzları, bisiklet parkuru, depo odası, hobi odası ve benzeri aktivite alanları yer alıyor.


Greenist ödeme planı!


Greenist ödeme planı na göre projede hem banka kredisi hem firma bünyeli ödeme seçenekleri mevcut. KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi.


Greenist Satış Ofisi Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İstanbul


Tel: 0212 503 07 75/0212 503 07 76 

Faks: 0212 452 52 35

www.greenist.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com