29 / 04 / 2024

Golden Center Suat Altın İnşaat tarafından yükseliyor! 62 bin TL'ye!

 Golden Center Suat Altın İnşaat tarafından yükseliyor! 62 bin TL'ye!

Türkiye'nin nüfusu bakımında 7. büyük kenti olan Kayseri'de Suat Altın İnşaat tarafından inşa edilen Golden Center projesinde fiyatlar 62 bin TL'den başlıyor...


Golden Center, Türkiye'nin nüfusu bakımında 7. büyük kenti olan Kayseri'de Suat Altın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


15 bloktan meydana gelen Golden Center projesi toplam 800 konutluk bir proje olarak yükseliyor.


Golden Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Golden Center projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 62 bin TL'den başlıyor. Projedeki 2+1 konutlar ise 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler toplam tutarın yüzde 30'unu ödeyip geri kalan tutarı teslimama kadar vadelendirme seçenekleri ile ödeyebiliyor. Projede, inşaatın yüzde 75'i tamamlandığında ise banka konut kredisi imkanından yararlanılabiliyor.


Temelinin önümüzdeki ay içinde atılacağı Golden Center projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek.


Yenilenebilir Enerji sistemi ile inşa edilen Golden Center projesinde; yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar odası, sauna, tenis kortu, kreş, yürüyüş yolları,  fitnes salonu, plates salonu, anfi ve tiyatro salonu gibi buna benzer bir çok aktivite alanı bulunuyor. 


Ayrıca yeşil alanların da çok fazla olduğu Golden Center projesinde, otopark ve güvenlik gibiz hizmet alanları da yer alıyor.


444 15 30

www.suataltininsaat.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura