16 / 05 / 2024

Göktürk Yalın Evler!

 Göktürk Yalın Evler!

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından inşa edilen ve istanbul'un en nezih semtelerinden biri olan Göktürk'te konumlandırılan Göktürk Yalın Evler...


Göktürk Yalın Evler projesinin detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası'nın en nezih semtlerinden biri olan Kemerburgaz Göktürk'te inşa ediliyor. 


Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor ve projede eyr alan konutlar 67 metrekareden başlıyor 261 metrekareye kadar yükseliyor.


Keleşoğlu ve Zilal İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Göktürk Yalın Evler, Göktürk'te İstanbul Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 


Projede toplamda 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor.


Mimari tasarımının Ahmet Alataş tarafından yapıldığı Göktürk Yalın Evler projesinde, fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor. 


Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka konut kredisi imkanından yararlanabiliyor. Projede, toplam tutarın yüzde 25'i ödendiği taktirde kredi kullanılabiliyor.


2014 yılında teslimlerinin gerçekleştirildiği Göktürk Yalın Evler projesinde; açık havuz, sauna, fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı ve lobby cafe gibi bir çok sosyal alan bulunuyor.


Yalın Evler Göktürk adres;


İstanbul Caddesi No:56 Göktürk 

Eyüp/İSTANBUL


0212 322 77 72

www.yalinevler.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com