24 / 04 / 2024

Fuzulev sistemiyle bütçeye özel 4 farklı seçenek!

Fuzulev sistemiyle bütçeye özel 4 farklı seçenek!

Fuzulev sistemiyle daire sahibi olmak isteyenler faizsiz, peşinatsız ve kredisiz şekilde ödemelerini yapabiliyor. Yardımlaşma temeline dayanan sistemde ev almak için bir araya gelen kişiler birbirine destek oluyor.


Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan sistemde dayanışma kültürü esası ön planda tutuluyor. İşte Fuzulev kampanyaları...


Peşinat ödemeden, faizsiz ve kredisiz ev sahibi olunabilen sistemde çeşitli kampanyalar bulunuyor.


Fuzulev Kampanyaları

Kiradan kurtulmak, kendi evine taşınmak isteyenlere 23 yıllık Fuzul güvencesiyle Türkiye’nin her yerinden dilediği evi kolaylıkla alabileceği 4 farklı ev alma sistemi sunuluyor. 


ÇEKİLİŞLİ SİSTEM

-Çekilişli gruptan ev almak isteyen kişi, ödeyebileceği vade miktarına göre en uygun grubu seçer ve o gruba dahil olur.


-Gruplar 40, 60, 80, 100 ve 120 kişiden oluşuyor. Gruba katılan kişi sayısıyla vade süresi aynı kalıyor. Her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi oluyor. Çekiliş sonucunda en son ev sahibi olan grup üyesi son aya kadar beklemiyor ve evini vadenin yarısında alabiliyor. 


-Çekilişle ilk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımında bulunuyor. Konutu çıkmayanlar, her ay alacakları kira yardımı sayesinde taksitlerini sürekli azalarak ödeyebiliyorlar. Tüm taksitler faizsiz olarak tamamlanıyor.


-Teslim tarihi geldiğinde Türkiye’nin her yerinden; dilediğiniz evi satın alma imkanı sunan sistemde, taksitler ödenirken kendi evinizde oturmanın keyfini yaşamaya başlayabiliyorsunuz.


PEŞİNATLI ERKEN TESLİM SİSTEMİ

-Peşinatlı erken teslim sisteminde tüm taksitler vade farksız, faizsiz ve sabit.


-Bu sistemde, peşinat ne kadar yüksek olursa evinizi bir o kadar erken teslim alabiliyorsunuz. Verdiğiniz peşinattan dolayı taksitleriniz de düşük oluyor. 


-Peşinatlı erken teslim sisteminde tüm taksitler vade farksız, faizsiz ve sabit kalıyor.


VADE ORTASI SİSTEMİ

-Bu sistem şansına güvenmeyenleri; çekilişsiz, faizsiz ve vade farksız olarak taksitlerin yarısında ev sahibi yapıyor.


-Gruplara katılan üyeler, çekilişe katılmadan vade ortasında ev sahibi olabiliyor. Vade ortası sistemde gruplar; 11 aydan 121 aya kadar devam edebiliyor. 


ARA ÖDEMELİ ERKEN TESLİM SİSTEMİ

-Ara Ödemeli Sistem, peşinat ödemeden sadece belli dönemlerde ara ödeme yaparak ev sahibi olmanızı sağlar. Yaptığınız ara ödemeler taksit rakamlarınızı düşürür ve evinizi vade ortasından önce teslim alabilirsiniz. 


AVANTAJLARI

Türkiye'nin herhangi bir yerinden istediğiniz evi alabilirsiniz.

Taksitlerinizin tamamı faizsiz ve vade farksızdır.

Birikim yaparak almayı düşündüğünüz evi daha erken almış olursunuz.

Teslimattan önce alacağınız evin değerinde veya taksitlerde değişiklik yapma şansına sahipsiniz.

Taksit ödeme sırasında ödeme sıkıntısına düşerseniz geçici olarak taksit dondurma işlemi yapabilirsiniz.

Ödeme sıkıntınızı dondurarak çözemediğiniz zorunlu hallerde, sistemden ayrılabilirsiniz. Ödemiş olduğunuz rakamı Organizasyon ücreti hariç geri alabilirsiniz.