07 / 05 / 2024

Evviva Nirvana teslimleri!

 Evviva Nirvana teslimleri!

Bulut İnşaat'ın tasarlandığı Bahçeşehir'de inşa edilen konut projesi Evviva Nirvana teslimleri 2015 Haziran'da gerçekleştirilecek...


Evviva Nirvana teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek sorusuna cevabı haberimizde bulabilirsiniz. Bulut İnşaat projesi olan Evviva Nirvana, 7 bloktan oluşuyor. Projedeki 5 blok apartman bloğu olarak 2 blok da rezidans bloğu olarak hayata geçiriliyor.


Evviva Nirvana teslimleri!


Evviva Nirvana teslimleri 2015 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


Evviva Nirvana projesi, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 50 metrekareden başlayıp 113 metrekareye kadar yükseliyor. 



Konut fiyatlarının 129 bin 948 liradan başlayıp 1 milyon 840 bin liraya kadar yükseldiği Evviva Nirvana projesinde bir çok ödeme seçeneği bulunuyor. 


Banka kredisinin kullanılabildiği Evviva Nirvana projesinde yüzde 15 peşinata 30 ay vade sistemi ile firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Evviva Nirvana projesinde; otopark, kapalı havuz, sauna, Fitness, soyunma odaları, bay–bayan hamam, duşlar ve otopark gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.


Telefon: 444 25 61


Web Adresi: www.evvivanirvana.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com