28 / 03 / 2024

Evora İstanbul 44 blokta 50 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak!

Evora İstanbul 44 blokta 50 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak!

İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Tuzla ilçesinde devasa bir proje Evora İstanbul. Hayallerinizde kurduğunuz o kusursuz şehri, muhteşem evi Evora İstanbul sizin için gerçekleştiriyor...


Tuzla’da şimdiye kadar görülmemiş en büyük yaşam projesidir Evora İstanbul. 300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul, tıpkı şehir içinde başka bir şehir gibi her ihtiyacınızı barındırıyor. 50.000’den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 blok 5.000 konuttan ve 5 bölgeden oluşan 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan bu dev projenin tam ortasındaki meydan, komşularınızla buluşma noktanız oluyor.


3 ayrı alışveriş caddesinin yanında squash’tan spa’ya eksiksiz hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Shuttle hizmeti sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları var. Açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları ve sosyal-kültürel daha birçok yaşam artısı sunulmaktadır.


Evora İstanbul konum olarak İstanbul’un Anadolu’ya ve dünyaya açıldığı, ulaşım noktalarının merkezinde kurulan, Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM, E5, Marmaray, liman ve marinaya yakınlığıyla ideal bir prim fırsatı sunuyor. Dahası, Sabiha Gökçen’e kadar ulaşacak metro, Avrupa yakasından Anadolu yakasına uzanan Marmaray ve bölgedeki yeni kentsel projeler, Evora İstanbul’un geleceğini daha da değerli kılıyor.


Evora İstanbul’un uygun fiyatlarından yararlanmak, ev sahibi olmak istiyorsanız yetkili firması olan Remax Store ile iletişime geçebilirsiniz.


RE/MAX STORE, Konut sahibi olmak isteyen kişi, kurum veya ailelere uygun bütçe ile satılık ve kiralık gayrimenkul hizmetleri sunmaktadır.  Yıllardır hizmet kalitesine her geçen günde bir yenisini ekleyen RE/MAX STORE, ev, ofis, arsa sahibi olmak için sizlere yardımcı olacak deneyimli ve güler yüzlü 30 gayrimenkul danışmanı ile tüm soru ve sorunlarınıza en hızlı yanıt bulabileceksiniz. 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri