19 / 03 / 2024

Evim Yüksekdağ Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı!

Evim Yüksekdağ Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı!

Evim Yüksekdağ’da ev almayı yıllardır erteleyenler için yepyeni bir fırsat sunuyor. “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” dönemine güç vermek için çalışan Yüksekdağ, tüketicilerin alım gücünü yükseltmek için kredi faiz oranlarını yüzde 0,70’e kadar düşürdü...


Halkbank garantörlüğünde kişiye özel ödeme planları sağlanan projede Yüksekdağ Gayrimenkul, inşaat kalitesi ve “aile” temasıyla örnek projesi Evim Yüksekdağ’da, ev alma hayali kuran ancak kredi faizleri ve peşinat zorunluluğu yüzünden hayalini gerçekleştiremeyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 


0,70 Faizli Kredi ile Ev Alın Peşinatı Teslimatta Ödeyin

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, “Kredi faizlerini şimdiye kadarki en düşük düzeye, yüzde 0,70’lere çektik. Bugüne kadar yaklaşımımız daima inşaatta kalitede ve konforda ödün vermeden dengeli bir fiyat politikası uygulamak şeklinde oldu. Başlattığımız kampanyada, Evim Yüksekdağ Projesi’nde tüketiciye 120 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlarken, yüzde 25 peşinatı teslimatta alacağız.” dedi.  


Peşinatsız daire sahibi olmak isteyenlerin üç bloktan oluşan “nitelikli” seçeneği Evim Yüksekdağ’da 2+1 daireler 225 bin TL, 3+1’ler ise 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Yaşam alanlarına ek olarak sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, çok amaçlı açık spor alanları, süs havuzları, kamelyalar, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal imkanları ile öne çıkan projede evlerin metrekareleri 90-148 metrekare arasında değişiyor. Projenin yüzde 70’ini oluşturan 7 bin metrekarelik yeşil alanı, 2 bin 500 metrekarelik sosyal alanı ile Evim Yüksekdağ, yıldızı parlayan Esenyurt’un yüksek kalite ve fayda/fiyat dengesinde tüketicinin yanında yer alan gözde projeleri arasında yerini alıyor.   


Yürüme mesafesinde yaşanan konfor ayrıcalığı

Evim Yüksekdağ; okul, hastane, ibadethane ve eğitim kurumlarına yaklaşık 500 metre yürüme mesafesi yakınlığında olması avantajıyla da ilgi çekiyor. 


Satış ofisi adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL

Tel: 444 9 540


www.evimyuksekdag.com