10 / 05 / 2024

Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları!

 Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları!

Evim Kadıköy Konutlarında teslimler 24 ay sonra yapılacak. Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


İstanbul Fikirtepe'de yükselen Evim Kadıköy projesi Anka Yapı tarafından inşa ediliyor. 2.500 adet daireden meydana gelen Evim Kadıköy projesi 3 etaptan oluşuyor. Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


24 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Evim Kadıköy Evlerinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri tasarlandı.


Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları:


Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları bilgisi için 444 38 11 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.  Evim Kadıköy Evlerinde yer alan dairelerin alanları 46 metrekare ile 697 metrekare arasında değişiyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy Evlerinde oyun alanları, buhar odası, spor alanları, suana, fitness center, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Fikirtepe Evim Kadıköy nerede?

Evim Kadıköy Fikirtepe projesi adres: Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Evim Kadıköy projesi iletişim: 

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com