01 / 05 / 2024

Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat!

 Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat!

Kadıköy Fikirtepe'de 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Anka Yapı'nın konumlandırdığı Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat bilgileri...


Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Evim Kadıköy Anka Yapı projesi, 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 400 bin metrekare inşaat alanı bulunan Evim Kadıköy Anka Yapı'da 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneği bulunuyor. 


Konut büyüklüklerinin 39 metrekare ile 120 metrekare arasında değiştiği Evim Kadıköy Anka Yapı projesinde 2 bin 500 konut bulunuyor.


Toplamda 3 etaptan oluşan projede 550 daire bulunuyor. 


Eski adı olan Kalkedonya olarak da bilinen Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Evim Kadıköy Anka Yapı projesinde teslimler 2 yıl sonra yapılacak.


Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat!


Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat bilgisine göre projede yer alan konutlar 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Az önce yukarıda belirttiğimiz Evim Kadıköy Anka Yapı fiyat bilgilerine göre projedeki ödemeler banka kredisi ile yada firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile yapılabiliyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.


Telefon: 444 38 11

Web adresi: ankayapifikirtepe.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com