29 / 03 / 2024

Eminevim Kurtköy Projesi Eylül'de satışta!

Eminevim Kurtköy Projesi Eylül'de satışta!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa ediyor...


Emin Otomotiv, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv Eminevim Kurtköy projesini önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkarıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 500 konutluk bir proje inşa eden Emin Otomotiv şimdi de Kurtköy'de yeni bir arsa satın aldı. Beylikdüzü'ndeki projesi ile çok benzer bir proje inşa edecek olan Emin Otomotiv projede değişik tiplerde ve değişik büyüklüklerde konutlara yer verecek.


Bir çok sosyal aktivite alanı ve sosyal olanağın bulunacağı Eminevim Kurtköy projesinde ödemeler ister peşin, ister banka kredisi, ister firma bünyesinde yer alan alternatifli ödeme seçenekleri ile yapılabilecek.


Eminevim Kurtköy iletişim;


Web: www.eminevim.com

Telefon: 444 36 46



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler