20 / 04 / 2024

Elite Concept’te kampanya 31 Ekim'de sona eriyor!

 Elite Concept’te kampanya 31 Ekim'de sona eriyor!

Elite Concept projesi kampanyası 31 Ekim'de sona erecek. Yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşin, 10 yıl 0.98 faiz ya da 5 yıl sıfır faiz fırsatına ek peşinde yüzde 20 indirim ve kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.


Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen proje  Fikirtepe'de inşa ediliyor. Hemen teslime hazır sayılı projelerden biri olan Elite Concept’te başlatılan bol seçenekli tarihi kampanyası 31 Ekim tarihinde sona eriyor. “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve bankasız, kefilsiz 10 yıl 0.98 faiz imkanı sağlayan Şua İnşaat, konut sahibi olmak isteyenlere 5 yıl sıfır faiz seçeneğiyle de kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirimin yanı sıra kişiye özel ödeme planı da uyguluyor. 


Elite Concept’te başlattığı bol seçenekli tarihi kampanyası 31 Ekim tarihinde sona eriyor. “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek olarak yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve şirket bünyesinde 120 ay 0.98 faiz imkanı sağlayan Şua İnşaat, aynı zamanda 60 ay 0 faiz fırsatı da sunuyor. 


Peşinde yüzde 20 indirim imkanı sağlanan projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Teslime sayılı günler kalan projede 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 



İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe

Elite Concept projesinde  kültür, alışveriş, eğlence, yatırım ve hayatın tam merkezinde yer alan Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunuyor.


E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak;  Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor. 



Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi 

 

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde;  cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.


Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor. 



Özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri

Elite Concept projesinde mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detay projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. 


 


http://www.eliteconcept.com.tr/tr/frontpage


 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı