29 / 04 / 2024

Elit Grand Palas'ta Executive Suit'ler ilk kez satışta! 192 bin liraya!

 Elit Grand Palas'ta Executive Suit'ler ilk kez satışta! 192 bin liraya!

Elit Grand Palas projesinin Executive Suit'leri 192 bin liradan başlayan fiyatlarla ilk kez satışa sunuldu!


Delmar Yapı'nın Kurtköy'de inşa ettiği Elit Grand Palas projesinin Executive Suit daireleri satışa sunuldu. 30 ay vade farksız taksit imkanıyla satılan Executive Suit'lerde fiyatlar 192 bin liradan başlıyor. Projede toplam 84 adet Executive Suit daire yer alıyor.

Executive Suit daireler zemin, yedinci ve sekizinci katlarda bulunuyor. Zemin katta bulunan dairelerin özellikleri bahçe kullanım haklarının bulunması. En üst katlardaki daireler ise mimari tasarım açısından daha özellikli bir görünüme sahip. Manzaraları da daha ferah ve geniş.

Alanları 44 ile 92 metrekare arasında değişen stüdyo dairelerin fiyatları 192 bin liradan başlıyor ve 224 bin liraya kadar çıkıyor. 65 ila 100 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler ise 271 bin lira ile 364 bin lira arasında değişen fiyatlardan alıcı buluyor.

Elit Grand Palas, Bireysel Konut Kiralama Hizmeti ile dileyen daire sahiplerine emlak danışmanlığı hizmeti vererek, dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet verecek.

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas; İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor.

Toplam proje alanı 10 bin 680 metrekare olan Elit Grand Palas projesinde 532 daire yer alıyor. Projenin teslim tarihi ise 2014 yılının Nisan ayı olarak açıklandı.

Sosyal imkanlar:

- Açık - kapalı yüzme havuzu

- Fitness merkezi

- Buz pateni

- Bowling

- Bilardo

- Mini golf

- Tırmanma duvarı

- Türk hamamı

- Spa

- Sağlık merkezi

- Lounge

- Kat bahçeleri

- Restoran

- Kafe / Bar

DELMAR YAPI

ELİT GRAND PALAS SATIŞ OFİSİ

Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı,

Osmanlı Bulvarı, No:13,

Yenişehir, Kurtköy

İSTANBUL

(0216) 482 70 70 (pbx)

www.elitgrandpalas.com

Nagihan Arat