28 / 04 / 2024

Duru Park satılık daire!

 Duru Park satılık daire!

Hak Yapı Duru Park Evlerinde teslimler 2014 yılının Mayıs ayında yapılacak. Duru Park satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor...


Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Duru Park projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Pendik ilçesinde konumlandırılıyor. Duru Park satılık daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Hak Yapı tarafından inşa edilen Duru Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Duru Park resimleri için www.duruparkkonutlari.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Duru Park satılık daire:


Duru Park satılık daire fiyatları bilgisi için 444 1 620 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Duru Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 Mays ayı olarak cevap veriliyor. 


12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Duru Park Evlerinde dairelerin büyüklükleri 98 metrekareden başlayarak, 137 metrekareye kadar yükseliyor. Duru Park Evlerinde fitness merkezi, yüzme havuzu , çocuk oyun alanları ve basketbol sahası bulunuyor. 


Hak Yapı Duru Park ulaşım:

Telefon: 444 1 620

Web Adresi: www.duruparkkonutlari.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com