09 / 05 / 2024

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı!

 Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı bilgisine göre 1 yıl peşinat ve taksit ödeme erteleniyor. Ve Güneşli'de fiyatlar 179 bin liradan başlıyor...


İstanbul Bağcılar ilçesinin Güneşli bölgesinde konumlandırılan Ve Güneşli projesi Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat ve Depar Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Depar Teknik Yağı ödeme planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Toplamda 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesi 3 blok halinde yükseliyor. Yüzde 1 KDV imkanı sunulan Ve Güneşli Evlerinde yer alan bloklar 8, 11 ve 12 katlı olarak inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği Ve Güneşli Evlerinde, peşinat ve taksit ödemesi 1 yıl ertelenebiliyor. Ve Güneşli projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri bulunuyor. 


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı:


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinat veriliyor, kalanı ise taksitlendirilebiliyor. Ve Güneşli projesinde sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu ve buhar banyosu gibi donatılar bulunuyor. 


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli projesi ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Kasım ayı cevabı veriliyor. Ve Güneşli Evleri satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 179 bin liradan başlayarak yükseliyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli nerede?

Ve Güneşli Evleri adres : Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL


Ve Güneşli iletişim bilgisi: 

Telefon : 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com