18 / 05 / 2024

Corner Life Güneşli teslim!

 Corner Life Güneşli teslim!

Bağcılar Güneşli'de Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat ortaklığında hayata geçirilen konut projesi Corner Life Güneşli teslim tarihi...


Corner Life Güneşli projesi, İstanbul Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Güneşli'de 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Corner Life Güneşli projesi 211 konut ve 21 dükkandan oluşuyor. 


Arsa alanı 28 bin metrekare olan Corner Life Güneşli projesi 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Corner Life Güneşli teslim!


Corner Life Güneşli teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi.


Corner Life Güneşli projesinde; yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, tenis kortu-basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro kapalı sinema salonu, modern yaşam tarzı, salonlarda ve yatak odasında klima, beyaz eşya, merkezi ısıtma, süper lüks lobi, çocuk oyun odası,vitamin bar, market, kamelyalar ve daha bir çok olanak bulunuyor.


Corner Life Güneşli fiyatları 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Corner Life Güneşli projesi; Basın Ekspres Yolu ile Mahmutbey Köprüsü arasında konumlandırılıyor. Proje; 212 Power Outlet AVM, 5 yıldızlı Holiday Inn Hotel, Starcity AVM, Kuyumcukent AVM, Üniversite, Özel okullara çok yakın mesafede konumlandırılıyor.


4 bloktan meydana gelen Corner Life Güneşli projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Corner Life Güneşli iletişim;


Corner Life Güneşli Telefon: ++90 212 445 45 23

Corner Life Güneşli Email: [email protected]


Melek GÜNER/Konuttimes.com