14 / 05 / 2024

Corner Life Güneşli satılık!

 Corner Life Güneşli satılık!

İçinde bir çok sosyal olanağın bulunduğu ve 2 bloklu proje olarak hayata geçirilen Corner Life Güneşli satılık daire fiyatları...


Corner Life Güneşli satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçiriliyor. 50 bin metrekare inşaat alanı bulunan Corner Life Güneşli projesi 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Corner Life Güneşli satılık!


Corner Life Güneşli satılık daire fiyatları 177 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başladığı Corner Life Güneşli projesinde 4 blok bulunuyor. Projede toplamda 211 konut 21 dükkan yer alıyor. 


Projede; yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, tenis kortu-basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro kapalı sinema salonu, modern yaşam tarzı, salonlarda ve yatak odasında klima, beyaz eşya, merkezi ısıtma, süper lüks lobi, çocuk oyun odası,vitamin bar, market ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.



Basın Ekspres Yolu ile Mahmutbey Köprüsü arasında konumlandırılan Corner Life Güneşli projesi, 212 Power Outlet AVM, 5 yıldızlı Holiday Inn Hotel, Starcity AVM, Kuyumcukent AVM, Üniversite ve Özel okullara yakın mesafede yer alıyor.


Corner Life Güneşli iletişim;


Corner Life Güneşli Telefon: ++90 212 445 45 23

Corner Life Güneşli Email: [email protected]


Melek GÜNER/Konuttimes.com