18 / 05 / 2024

Corner Life Güneşli adres!

 Corner Life Güneşli adres!

Bağcılar Güneşli'de inşa edilen ve Beyaz İnşaat ile Keleş İnşaat ortaklığı tarafından konumlandırılan 4 bloklu proje Corner Life Güneşli adres bilgileri...


Corner Life Güneşli projesi, Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Proje, Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından konumlandırılıyor. 2 etaptan oluşacak projede toplamda 4 blok bulunuyor. Corner Life Güneşli projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.  Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 44 metrekareden başlıyor.


Corner Life Güneşli adres!


Corner Life Güneşli adres bilgisine göre proje, Bağcılar Güneşli'de konumlandırılıyor. Proje, Basın Ekspres yolu ile Mahmutbey arasında konumlandırılıyor. 


Konut fiyatlarının 177 bin TL'den başlangıç gösterdiği Corner Life Güneşli projesinde 28 bin metrekare arsa alanı ve 50 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projede; yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, tenis kortu-basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro kapalı sinema salonu, modern yaşam tarzı, salonlarda ve yatak odasında klima, beyaz eşya, merkezi ısıtma, süper lüks lobi, çocuk oyun odası,vitamin bar ve market gibi olanakları bulunuyor.


Corner Life Güneşli teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi.


Corner Life Güneşli iletişim!


Corner Life Güneşli Telefon: ++90 212 445 45 23

Corner Life Güneşli Email: [email protected]


Melek GÜNER/Konuttimes.com